امروز : یکشنبه, ۱۲ مرداد , ۱۴۰۴
- جشن «روزه اولیها» در بیرجند
- آمار ابتلای “هپاتیت B” در ایران
- اشراف اطلاعاتی پلیس بر قاچاقچیان موادمخدر
- ورود مسلحانه تروریستهای هیئت تحریر الشام به حرم حضرت زینب (س)
- شعار علیه ترکیه در مراسم رژه سربازان یونان
- ملت ایران برای حمایت از قدس شریف همیشه در صحنه حاضر بوده است
- ۴ جانباخته و ۲ مصدوم بر اثر دو تصادف رانندگی در محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
- مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات برگزار شد
- دستگیری گروه ۲۹ نفره شیطانپرستی در شیروان
مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه به درخواستهای حقوقی و قضایی نمازگزاران در مسجد الرسول واقع در مجیدیه رسیدگی کرد
میز خدمت قضایی برای رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی نمازگزاران مسجد الرسول با حضور مدیر کل ارتباطات مردمی قوه قضاییه برپا شد. خبرگزاری میزان – در راستای تاکیدات رئیس قوه قضاییه برای ملاقات بیواسطه مسئولان قضایی با مردم، میز خدمت قضایی برای رسیدگی به مشکلات و مسائل حقوقی و قضایی مردم بعد از نماز […]

میز خدمت قضایی برای رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی نمازگزاران مسجد الرسول با حضور مدیر کل ارتباطات مردمی قوه قضاییه برپا شد.
خبرگزاری میزان – در راستای تاکیدات رئیس قوه قضاییه برای ملاقات بیواسطه مسئولان قضایی با مردم، میز خدمت قضایی برای رسیدگی به مشکلات و مسائل حقوقی و قضایی مردم بعد از نماز مغرب و عشا امروز ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ به مدت دو ساعت با حضور سید علی اصغر رفاهی مدیرکل ارتباطات مردمی در مسجد الرسول واقع در مجیدیه خیابان استاد حسن بنا مجیدیه جنوبی برگزار شد.
مدیر کل ارتباطات مردمی قوه قضاییه از نزدیک به استماع مشکلات حقوقی و قضایی نمازگزاران پرداخت و اقدامات و راهنماییهای لازم را به مراجعان ارائه کرد.
رفاهی در حاشیه برپایی این میز خدمت اظهار کرد: رسیدگی به درخواست تمامی نمازگزارانی که تقاضای ملاقات یا مشاوره داشتند اخذ شد. یک نفر از مراجعه کنندگان پرونده کثیر الشاکی داشت که راهنمایی و ارشاد لازم انجام شد.
وی ادامه داد: عمده درخواستهای مراجعان در این میز خدمت تسریع در رسیدگی و در اجرای احکام بود. برخی از نمازگزاران و امامجماعت مسجد از دستور ریاست قوه برای حضور مسئولان قضایی به منظور رسیدگی به مسائل قضایی نماز گزاران بسیار تشکر و قدردانی کردند و خواستار تداوم این امر شدند.
مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه گفت: سه شنبه هر هفته را برای برپایی میز خدمت در مساجد مشخص کرده ایم و به طور همیشگی این برنامه و طرح هرهفته یکمسجد ان شاءالله با جدیت و قوت هرچه بیشتر ادامه پیدا خواهد کرد. روز گذشته نیز همکاران قضایی و اداری در سراسر کشور مسیرهای خدمت متعدد قضایی برپا کردند که در اولین فرصت پس از دریافت گزارشهای مکتوب استانها جمع بندی و محضر ریاست قوه تقدیممی شود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.