واکنش وزارت خزانه‌داری آمریکا به حمله سایبری؛ هکرها تحت حمایت چین بودند - حمایت آنلاین

واکنش وزارت خزانه‌داری آمریکا به حمله سایبری؛ هکرها تحت حمایت چین بودند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 28 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 109150
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 31 دسامبر 2024 - 10:20 | 40 بازدید | ارسال توسط :

واکنش وزارت خزانه‌داری آمریکا به حمله سایبری؛ هکرها تحت حمایت چین بودند

وزارت خزانه‌داری آمریکا با تایید حمله سایبری به این نهاد مدعی شد که هکرهای تحت حمایت چین به این وزارتخانه نفوذ کرده و اسنادی را به سرقت برده‌اند.

واکنش وزارت خزانه‌داری آمریکا به حمله سایبری؛ هکرها تحت حمایت چین بودند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، براساس نامه‌ای وزارت خزانه‌داری آمریکا به قانونگذاران این کشور ارائه کرده و به رؤیت رویترز رسیده، هکرهایی که این نهاد آنها را تحت حمایت چین توصیف کرده است، به اسنادی دست یافته‌اند. این نهاد حمله سایبری مذکور را «حادثه‌ای بزرگ» توصیف کرده است.

در این نامه آمده است که هکرها به رایانه‌ها و سیستم‌های شرکت ثالث ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری «بیاند تراست» حمله کرده و به اسناد غیرطبقه‌بندی شده دست یافته‌اند.

براساس این نامه، هکرها از کلیدی استفاده کردند که این شرکت با استفاده از آن، از راه دور از دفاتر وزارت خزانه‌داری آمریکا پشتیبانی فنی می‌کرد. این وزارتخانه مدعی شده است که شرکت مذکور هشتم دسامبر درباره این نفوذ به آنها هشدار داده بود و هم‌اکنون با همکاری نهاد امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا و همچنین اداره تحقیقات فدرال(اف‌بی‌آی) در حال ارزیابی آثار ناشی از این حمله سایبری است.

یکی از سخنگویان سفارت چین در واشنگتن از پذیرش هرگونه مسئولیت مرتبط با این حمله هکری خودداری و تاکید کرد که «پکن قویا با اقدام آمریکا در راستای لکه‌دار کردن وجهه چین مخالفت می‌کند.»

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.