اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 104275
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 22 دسامبر 2024 - 22:24 | 26 بازدید | ارسال توسط :

سالیوان: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد/ روسیه حفظ پایگاه‌هایش در مدیترانه را بررسی می‌کند

مشاور امنیت ملی آمریکا امروز در مصاحبه ای اعلام کرد: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد.

سالیوان: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد/ روسیه حفظ پایگاه‌هایش در مدیترانه را بررسی می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، الجزیره اعلام کرد که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با «سی ان ان» در سخنانی عوام فریبانه ادعا کرد: هدف ما تضمین تداوم حمایت از نیروهای «قسد» (نیروهای تحت حمایت آمریکا در سوریه) برای تحت کنترل‌نگه‌داشتن داعش است! بزرگترین ترس ما بازگشت داعش و استفاده از شرایط کنونی سوریه است!

مشاور امنیت ملی آمریکا ادامه داد که اگر نیروهای تحت حمایت کشورش در سوریه نگهبانی از زندان‌هایی که تعداد زیادی تروریست داعشی در آنها نگهداری می‌شوند را رها کنند، «تهدید بسیار جدی» پیش می‌آید.

«جیک سالیوان» مدعی شد که امیدوار است ترامپ از فرصت کنونی ایجاد شده برای دستیابی به توافقی با ایران استفاده کند.

این مقام آمریکایی مدعی شد: فرصتی وجود دارد که امیدوارم ترامپ از آن برای دستیابی به توافقی که جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را محدود می‌کند، به‌ویژه با توجه به ضعف فعلی ایران، استفاده کند!

وی در ادامه ادعا کرد: صداهایی در ایران وجود دارد که آشکارا خواستار دستیابی به سلاح هسته‌ای پس از سقوط دولت اسد هستند. من به تیم ترامپ در مورد خطر برنامه هسته‌ای ایران توضیح دادم و در مورد آن با اسرائیلی‌ها مشورت کردم.

«سالیوان» مدعی شد: روسیه در اوکراین گرفتار شده و نتوانست به بشار اسد کمک کند. روسیه در حال بررسی حفظ پایگاه‌های خود در شرق مدیترانه است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

15 + 16 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.