افزونه جلالی را نصب کنید.
- رضوی: ۶۰ درصد بودجه بیمارستان ها تامین نمی شود
- آمادگی شبکه ملی خون رسانی در مراسم تشییع رهبر شهید
- ایجاد شبکه گسترده درمانی با ظرفیت ۸۰۰ تخت برای مراسم وداع در مصلی
- آمادگی داروخانهها برای مراسم وداع با رهبر شهید
- خانواده شهدا چشم و چراغ ملت هستند
- اژهای: فرامین رهبری را دقیق و بدونتنازل اجرا میکنیم
- ماموریت وزارت اقتصاد برای شناسایی ثروتمندان کالابرگبگیر
- پیرصالحی: آمار ۱۰۰۰ قلم کمبود دارو در کشور مستند نیست
- اسامی محصولات مراقبت از مو غیرمجاز اعلام شد
پرونده مرگ خانم بلاگر اینستاگرامی مختومه شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بعدازظهر روز دوشنبه یازدهم تیرماه سال 1403، مرگ مشکوک زن جوانی در محله تجریش به مرکز فوریتهای پلیسی 110، گزارش داده شد. با اعلام این خبر، تیم تحقیق با دستور قاضی موسی رضازاده؛ بازپرس ویژه قتل شعبه یازدهم دادسرای جنایی راهی محل حادثه شدند و جسد زن جوان بلاگری […]
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بعدازظهر روز دوشنبه یازدهم تیرماه سال 1403، مرگ مشکوک زن جوانی در محله تجریش به مرکز فوریتهای پلیسی 110، گزارش داده شد.
با اعلام این خبر، تیم تحقیق با دستور قاضی موسی رضازاده؛ بازپرس ویژه قتل شعبه یازدهم دادسرای جنایی راهی محل حادثه شدند و جسد زن جوان بلاگری را مشاهده کردند که براثر مصرف قرص برنج خودکشی کرده بود.
تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت؛ احتمالاً زن جوان که با نامزد بلاگر خود از شمال راهی تهران بوده دچار اختلاف و در مسیر از خودرویشان پیاده شده و سپس بهقصد خرید قرص راهی ناصرخسرو شده است؛ بررسیهای بیشتر هم نشان میداد که زن جوان هنگامی که داشته به خیابان ناصرخسرو میرفته در مسیر استوری گذاشته و طلب حلالیت کرده است! همچنین مرد قرصفروش نیز او را تا تجریش همراهی کرده است.
بدین ترتیب مرد قرصفروش هدف تحقیق قرار گرفت و ماجرا را اینطور به تیم جنایی توضیح داد: متوفیه هنگامی که به ناصرخسرو آمد درخواست قرص برنج کرد اما در آن موقع قرص موردنظر را نداشتم بهخاطر همین موضوع و با اصرار خودش رفتیم تا قرص تهیه کنیم اما هنگامی که بازگشتیم گاریام را به سرقت برده بودند، من که شاکی شدم او مدعی شد قرص را نمیخورد فقط میخواهد مرد جوانی را بترساند.
وی ادامه داد: زن جوان درخواست کرد با یکدیگر به تجریش برویم و پول را آنجا به من بدهد اما ناگهان در محل موردنظر جلوی چشمان مرد جوان قرص را خورد و حالش بد شد؛ او خیلی زود به بیمارستان منتقل شد اما اقدامات کادر درمان فایدهای نداشت و روی تخت بخش اورژانس به کام مرگ فرو رفت.
پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم و بیمارستان، تیم تحقیق از سوی بازپرس جنایی مأموریت یافتند با اقدامات اطلاعاتی بررسیهای خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند و جسد متوفی برای معاینات دقیقتر به پزشکی قانونی منتقل شد.
صدور قرار منع تعقیب
پس از بررسیهای موشکافانه تیم تحقیق مشخص شد خانم بلاگر معروف اینستاگرامی با برنامهریزی قبلی و با خواست خود به زندگیاش پایان داده و جنایتی در این زمینه رخ نداده است.
در ادامه تحقیقات نیز هیچ مدرکی به دست نیامد که نشان دهد نامزد این بلاگر در این موضوع نقش دارد و متوفی را ترغیب به خودکشی کرده باشد. بدین ترتیب با تصمیم نهایی قاضی موسی رضا زاده از شعبه یازدهم دادسرای امورجنایی، قرار منع تعقیب صادر و پرونده نیز مختومه شد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.