امروز : جمعه, ۲ خرداد , ۱۴۰۴
- پیامهای حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی برای دشمنان
- ۵ پیشنهاد محیط زیستی برای آغاز بهار
- یورش ۱۰۰۰ شهرک نشین به مسجدالاقصی
- پدری که در دفاع از پسرش قاتل شد
- روسیه وابسته نظامی رومانی و معاون وی را اخراج کرد
- جراحی معجزهآسا | نجات جنین ۳۴ هفتهای در شکم مادر
- ۱۸۲ هزار تُن انواع کالا از قم به کشورهای مختلف جهان صادر شد
- اولین عکس تتلو در دادگاه
- روزهای ممنوعه برای روزه کدامند؟
“سواد سنجش معلمان” عامل تضمین کننده کیفیت آموزشی است
محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشوپرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اجرای نخستین همایش ملی «سنجش کلاسی؛ چالشها، دستاوردها و فرصتهای تضمین کیفیت در آموزشوپرورش» و نخستین جشنواره «تجارب و ایدههای سنجش کلاسی» اظهار کرد: توانایی معلمان و دبیران در سنجش و ارزشیابی دانشآموزان و نقش […]

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشوپرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اجرای نخستین همایش ملی «سنجش کلاسی؛ چالشها، دستاوردها و فرصتهای تضمین کیفیت در آموزشوپرورش» و نخستین جشنواره «تجارب و ایدههای سنجش کلاسی» اظهار کرد: توانایی معلمان و دبیران در سنجش و ارزشیابی دانشآموزان و نقش در تضمین کیفیت آموزشی دارای اهمیت است.
وی افزود: سنجش و ارزشیابی یکی از مهمترین مؤلفههای برنامه درسی و تضمینکننده کیفیت آموزشی است؛ بر این اساس، توسعه سواد سنجش معلمان و دبیران با همکاری معاونتهای آموزش ابتدایی و آموزش متوسطه و دانشگاه فرهنگیان در دستور کار مرکز ارزشیابی قرار دارد.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: در این راستا و باتوجه به تفاهمنامه منعقد شده با دانشگاه علامه طباطبایی اقدام به اجرای نخستین همایش و جشنواره ملی در حوزه سنجش کلاسی ویژه معلمان، دبیران، مدیران مدارس و دانشجو معلمان شده است. این همایش و جشنواره با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی و محوریت دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در اردیبهشتماه سال 1403 برگزار میشود و برنامهریزیها به نحوی صورتگرفته است که به همراه این رویداد علمی، نشستهای تخصصی با صاحبنظران و کارگاهها و برنامههای توانمندسازی برگزار شود.
وی افزود: محورهای اصلی همایش و جشنواره و همچنین مباحث آموزشی، اولویتدارترین موضوعات روز آموزشوپرورش در حوزه سنجش و ارزشیابی است.
زارعی گفت: مهمترین این محورها عبارتند از: سواد سنجش معلمان؛ سنجش مفهومی و ارتقا یادگیری؛ سنجش یادگیری یا سنجش بهمثابه یادگیری، ارزشیابی توصیفی، عملکردی و سنجش کلاسی؛ تکنولوژی آموزشی و شیوههای نوین سنجش؛ سنجش شایستگیها در ساحتهای ششگانه؛ هوش مصنوعی، چالشها و فرصتهای سنجش کلاسی و تأثیر سوابق تحصیلی در آزمونهای بزرگمقیاس و سنجش کلاسی.
به گزارش تسنیم، همایش ملی سنجش کلاسی و آئین تجلیل از برگزیدگان کشوری جشنواره تجربیات و ایدهها در روزهای 5 و 6 اردیبهشت سال 1403 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار میشود. علاقمندان به شرکت در این همایش میتوانند چکیدههای خود را تا تاریخ 25 اسفند ماه و مقالات و تجارب و ایدههای خود را تا تاریخ 25 فروردین ماه از طریق سایت class.atu.ac.ir ارسال کنند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.