امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
- زلزله سنگین این کشور شرق را لرزاند
- مجتمع فرهنگی و هنری خراسان شمالی سال آینده تکمیل میشود
- پیشبینی آینده سهم قصفها / قند اصفهان کام سهامداران را شیرین میکند؟
- آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای از فردا اول اردیبهشت
- نیکوکاران تهرانی در ماه رمضان ۴۰ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان پرداخت کردند
- یک محکوم به قصاص در دزفول پس از ۲۳ سال به زندگی بازگشت
- مادر شهیدان «مهاجرانی» از خراسان رضوی آسمانی شد
- رای بالا به رئیسجمهور نشان دهنده پشتوانه قوی مردمی است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- فعالیت سامانههای ایرانداک تا پایان سال متوقف شد
۹۰درصد مردم قانونمدار و سالم هستند
سردار علی مؤیدی خرمآبادی؛ رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: پلیس پیشگیری باید با بهکارگیری تمام ظرفیتها رویکردش را عوض کند، امروز جامعه ما، مردمی فرهیخته، اصیل و آگاه دارد. او افزود: اگر بخواهیم در جامعه ایفای نقش کنیم باید به علم جامعهشناسی مراجعه کنیم؛ این علم میگوید که جامعه دارای دو مؤلفه نظم و تحول […]

سردار علی مؤیدی خرمآبادی؛ رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: پلیس پیشگیری باید با بهکارگیری تمام ظرفیتها رویکردش را عوض کند، امروز جامعه ما، مردمی فرهیخته، اصیل و آگاه دارد.
او افزود: اگر بخواهیم در جامعه ایفای نقش کنیم باید به علم جامعهشناسی مراجعه کنیم؛ این علم میگوید که جامعه دارای دو مؤلفه نظم و تحول اجتماعی است.
خرمآبادی گفت: ما معتقدیم با بهکارگیری تمام قابلیتهایی که در جامعه وجود دارد و با استفاده از ابزارهای فناورانه بتوانیم یک گفتمان اجتماعی با رویکرد پیشگیری ایجاد کنیم.
رئیس پلیس پیشگیری فراجا بیان کرد: باید تغییری در مواجهه با مردم و نحوه برخورد با افرادی که به کلانتریها مراجعه میکنند، ایجاد کنیم و باید نگاه اجتماعی داشته باشیم. مردم نباید از رفتار پلیس نابهنجاری ببینند و مردم در مواجهه با پلیس باید حس کنند این پلیس فهم اجتماعی دارد.
او تأکید کرد: گفتمان پلیس خدمتگزار باید در لحظه تغییر کند و بهتبعیت از اجتماع و جامعه باشد، در جایی که نیاز است مقتدر و در جایی که نیاز است با رأفت و مهربانی عمل کند.
مؤیدی گفت: بیش از ۹۰ درصد قانونمدار و سالم هستند و بخش اندکی هستند که در جامعه بینظمی ایجاد میکنند، برای همین نباید به مردم بدبین باشیم و با آنها خشن برخورد کنیم.
رئیس پلیس پیشگیری ابراز کرد: بانک اطلاعاتی بیماران آلزایمری و اوتیسمی در اختیار پلیس قرار گرفته است تا هنگامی که این افراد به مقرهای پلیس مراجعه کردند پلیس از وضعیت آنان آگاه شود و متناسب با حال و احوال و وضعیت آن افراد با آنان برخورد کند.
او بیان کرد: این دسترسی به حرکات پیشگیرانه پلیس کمک میکند چراکه اگر این فرد رفتار نابهنجاری داشته باشد و بهعنوان مثال شیشهای بشکند، مأمور ما میداند این فرد بهدلیل شرایط جسمی و روحی که دارد این رفتار را انجام داده است نه از روی ناهنجاری.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.