اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 16 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 169109
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 17 آوریل 2025 - 1:33 | 22 بازدید | ارسال توسط :

۷۰ درصد اقتصاد استان وابسته به کشاورزی است

گرگان – معاون اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر ظرفیت‌های بالای کشاورزی استان، خواستار توجه ویژه دولت و مجلس به سرمایه‌گذاری در این بخش شد.

۷۰ درصد اقتصاد استان وابسته به کشاورزی است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعلی کیان‌مهر، کیان‌مهر شامگاه چهارشنبه در نشست با نمایندگان مجلس و فعالان اقتصادی استان با اشاره به آمارهای کشاورزی گلستان گفت:

در تولید دانه‌های روغنی رتبه اول، در پنبه و چغندرقند رتبه دوم، و در گندم رتبه سوم کشور را داریم. همچنین در واحدهای مرغ گوشتی هم در جایگاه دوم یا سوم هستیم. این‌ها نشان‌دهنده ظرفیت عظیم استان در حوزه تولید است.

معاون استاندار با گلایه از نرخ پایین خرید محصولات توسط دولت ادامه داد: ما حدود ۴۲ درصد مردم استان را درگیر تولید محصولات کشاورزی داریم، اما تولیداتمان را با قیمت پایین به دولت می‌فروشیم. این ارزان‌فروشی در شأن استان نیست.

درخواست برای حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید گلخانه‌ای

کیان‌مهر با تأکید بر لزوم توسعه گلخانه‌ها افزود: در استان گلخانه‌هایی داریم که فلفل دلمه‌ای درجه‌یک تولید می‌کنند و صادرات دارند، اما ارزش افزوده محصولات پایین است. باید حمایت جدی‌تری از این بخش‌ها صورت گیرد.

سرمایه‌گذاران گرفتار مجوز و نقدینگی؛ تهدید جدی برای اشتغال

وی به مشکلات سرمایه‌گذاران نیز اشاره کرد و گفت: در دو روز گذشته ۵۰ مراجعه‌کننده داشتم که اغلب تولیدکننده بودند. با این افزایش قیمت‌ها، توان ادامه فعالیت برایشان سخت شده. اگر همین‌طور پیش برویم، بحران اشتغال حتمی است.

هشدار درباره وضعیت تالاب میانکاله

کیان‌مهر وضعیت تالاب میانکاله را نیز نگران‌کننده توصیف کرد و هشدار داد: اگر کوتاهی کنیم، سرنوشت میانکاله مشابه دریاچه ارومیه خواهد شد. خشک شدن آن به شور شدن خاک و نابودی جنگل‌ها منجر می‌شود. دولت باید همان‌طور که برای ارومیه تصمیم ملی گرفت، برای خرید اراضی و احیای تالاب گرگان نیز اقدام کند.

گلایه از تبعیض در توسعه گردشگری جنگلی

معاون استاندار همچنین به موضوع بوم‌گردی در مناطق جنگلی اشاره کرد و گفت: چرا در برخی استان‌ها به راحتی مجوز ساخت در جنگل داده می‌شود، اما در گلستان با مانع‌تراشی مواجهیم ما هم می‌خواهیم با حفظ جنگل، از ظرفیت گردشگری‌اش بهره ببریم. زیرساخت‌های ما ضعیف است، اما پتانسیل بالایی داریم.

گلستان نیازمند تصمیمات ملی است

کیان‌مهر در پایان با قدردانی از حضور مسئولان کشوری در استان گفت: این سفر می‌تواند سرآغاز تصمیمات ملی برای گلستان باشد. امیدواریم در سفرهای بعدی شاهد افتتاح پروژه‌هایی باشیم که امروز کلید آن‌ها زده می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

9 − 6 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.