۲۱ زندانی جرایم غیر عمد از زندان شهرستان نور آزاد شدند - حمایت آنلاین

۲۱ زندانی جرایم غیر عمد از زندان شهرستان نور آزاد شدند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 10 August , 2025
امروز : یکشنبه, ۱۹ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 77785
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 10 نوامبر 2024 - 9:13 | 39 بازدید | ارسال توسط :

۲۱ زندانی جرایم غیر عمد از زندان شهرستان نور آزاد شدند

۲۱ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد زندان نور، در مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری مازندران و مدیرکل زندان‌های استان، با دریافت حکم آزادی از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند. خبرگزاری میزان– عباس پوریانی اظهار کرد: ۲۱ نفر امشب از زندانیان جرایم غیرعمد شهرستان نور به همت خیرین و انجمن حمایت […]

۲۱ زندانی جرایم غیر عمد از زندان شهرستان نور آزاد شدند

۲۱ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد زندان نور، در مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری مازندران و مدیرکل زندان‌های استان، با دریافت حکم آزادی از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

خبرگزاری میزان– عباس پوریانی اظهار کرد: ۲۱ نفر امشب از زندانیان جرایم غیرعمد شهرستان نور به همت خیرین و انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

رئیس کل دادگستری مازندران همچنین با بیان اینکه خداوند متعال در قرآن کریم نسبت به حفظ کرامت انسانی تاکید داشته است، از تلاش مدیر کل زندان‌های استان برای پیگیری درخواست‌های زندانیان تقدیر کرد و افزود: زندانیان که آزاد شدند، ارفاقات قانونی که در اختیار آنها گذاشته شده را قدر بدانند و با اخلاق و کردار مناسب تلاش کنند بازگشت مجدد به زندان نداشته باشند.

مدیرکل زندان‌های مازندران نیز در این آیین از توجه رئیس کل دادگستری استان مازندران به پیگیری امور زندانیان قدردانی کرد و گفت: ایشان در سفر‌های کاری خود به حوزه‌های قضایی استان، حتما بازدید از زندان‌ها را مد نظر خود قرار داده و توجه ویژه‌ای به این حوزه دارند.

حمیدرضا پوریانی بر اهمیت کاهش جمعیت کیفری و جلوگیری از بازگشت مجدد زندانیان به زندان نیز تاکید کرد و گفت: با اجرای برنامه‌های آموزشی و اشتغال‌زایی برای زندانیان، تلاش می‌شود تا آنها پس از آزادی بتوانند زندگی جدیدی را آغاز کنند و از بازگشت به زندان جلوگیری شود.

وی همچنین یکی از اهداف اصلی برنامه‌های اصلاحی و تربیتی را کاهش بازگشت مجدد زندانیان به زندان برشمرد.

رئیس کل دادگستری مازندران، مدیرکل زندان‌های استان و معاونین دادگستری مازندران در ادامه از از بند‌های زندان نور بازدید کردند.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

شش + 11 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.