اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 21 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 134933
  پرینت خانه » بورس و فارکس تاریخ انتشار : 17 فوریه 2025 - 15:10 | 14 بازدید | ارسال توسط :

۱/۸ میلیون سهام‌دار، ۱۶۰۰ میلیارد تومان سود دریافت کردند

بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان سود، در ۲ هفته پایانی بهمن ماه سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام برای یک میلیون و ۸۰۷ هزار سهامدار واریز شد.

۱/۸ میلیون سهام‌دار، ۱۶۰۰ میلیارد تومان سود دریافت کردند
– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: در دو هفته پایانی بهمن‌ماه، 16 ناشر، سود جاری، سنواتی و حق تقدم یک میلیون و 807 هزار و 657 سهام‌دار را که شامل یک هزار و 648 میلیارد و 661 میلیون تومان می‌شود، به حساب سجامی سرمایه‌گذاران واریز کردند.

واریز سود جاری 10 شرکت

طبق این گزارش، در در دو هفته پایانی بهمن‌ماه سال جاری، 10 شرکت شامل: «گسترش نفت و گاز پارسیان، داروسازی سبحان انکولوژی، سرمایه‌گذاری صنعت بیمه، تهیه غذای دنا آفرین فدک، سرمایه‌گذاری شاهد، آبسال، سرمایه‌گذاری البرز، کاشی الوند، شیشه همدان و دشت مرغاب» سود جاری یک میلیون و 766 هزار و 452 سهام‌دار که شامل یک هزار و 545 میلیارد و 141 میلیون تومان می‌شود را به حساب آنها در سامانه سجام واریز کردند.

واریز سود سنواتی و حق تقدم 6 شرکت

در این بازه زمانی، 6 ناشر شامل «سیمان خزر، سیمان آبیک، مپنا، سرمایه‌گذاری توسعه شهری توس گستر، گروه صنعتی و معدنی امیر و تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا» سود سنواتی و حق تقدم 41 هزار و 205 سهام‌دار را که شامل 103 میلیارد و 519 میلیون تومان می‌شود، از طریق سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

انتهای پیام/؛

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

11 + هجده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.