کشاورزان استان بوشهر مراقب سرمازدگی محصولات باشند - حمایت آنلاین

کشاورزان استان بوشهر مراقب سرمازدگی محصولات باشند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 25 July , 2025
امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 99819
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 دسامبر 2024 - 13:25 | 32 بازدید | ارسال توسط :

کشاورزان استان بوشهر مراقب سرمازدگی محصولات باشند

بوشهر- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با توجه به اعلام هواشناسی استان بوشهر مبنی کاهش دمای هوا تمهیدات لازم برای مقابله با پدیده سرمازدگی محصولات کشاورزی اندیشیده شود.

کشاورزان استان بوشهر مراقب سرمازدگی محصولات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد سبحانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اعلام هواشناسی استان بوشهر مبنی بر نفوذ توده هوای سرد به جو، کاهش دمای هوا و احتمال بروز سرمازدگی و خسارت به محصولات کشاورزی، تمهیدات لازم جهت مقابله با پدیده سرمازدگی محصولات کشاورزی را فراهم آورند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: توصیه می‌شود قبل از بروز سرمازدگی زمین‌های کشاورزی و کشت‌های پلاستیکی آبیاری شده تا در زمان وقوع سرما، خاک در مرحله ظرفیت مزرعه باشد.

وی با اشاره به اینکه مدت سرما در استان معمولاً کوتاه خواهد بود، افزود: در کشت‌های گلخانه‌ای سیستم‌های گرمایش را روشن و در کشت‌های زیر پلاستیک سوراخ‌های تهویه تونل‌ها کاملاً بسته شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: از مصرف کودهای ازته و هرنوع تغذیه دیگر و انجام هرگونه عملیات خاک‌ورزی مانند شخم و دیسک تا پایان خطر سرمازدگی جداً خودداری شود.

سبحانی ادامه داد: برای نهال‌های تازه کشت شده مرکبات یا پاجوش نخیلات می‌توان با پوشش برگ نخل و یا پلاستیک آن‌ها را محافظت کرد.

وی بیان داشت: از هرس شاخه‌های خشکیده مرکبات در زمان سرما پرهیز شود و این کار را به تاریخ‌های دیگر که درخت در حالت تعادل بوده و تحت تنش نیست موکول کنید.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در مورد اقدامات بعد از سرمازدگی گفت: سرما اگر تنها به سرشاخه‌ها زده باشد و ساقه و ریشه سالم باشد گیاه (بخصوص سبزی و جالیز) پس از مدت کوتاهی به رشد ادامه داده و شروع به جوانه زنی می‌کند که در این گونه موارد برای رفع تنش سرما و نیاز آبی گیاه، مزرعه باید در حد نیاز آبیاری شود.

سبحانی افزود: اگر میوه دچار آسیب سرما شده باشد برای حفظ تعادل گیاه باید میوه‌های سرمازده از بوته جدا شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یازده − 10 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.