امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- آیا «تغییر رنگ» نشانه فساد گوشت یا مرغ است؟
- جایزه بزرگ سال برای یمنیها
- مسئولان قضایی استان خراسان شمالی با ۸۴ نفر از مراجعان دیدار کردند
- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی : با زنان زیبا که نمیخواهند بچهدار شوند ازدواج نکنید
- در حوزه زنان از رهبری عقب هستیم
- کشف جسد سوخته یک مرد داخل بشکه اسید در لواسان
- اعتراض جدید معلمان به رتبهبندی چگونه بررسی میشود؟
- حمایت اکثر صهیونیستها از اجرای کامل توافق مبادله اسیران
- آخرین طرح فروش ایران خودرو در ۱۴۰۴ استارت خورد / فروش فوق العاده ۸ محصول در دستور کار قرار گرفت / متقاضیان این طرح فروش را از دست ندهند
کاهش تعداد ساختمانهای بسیار پرخطر پایتخت
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: تعداد ساختمانهای بسیار پرخطر از ۱۲۹ به ۷۱ مورد کاهش یافت. خبرگزاری میزان – به گزارش شهر، قدرتاله محمدی، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تعداد ساختمانهای بسیار پرخطر از ۱۲۹ به ۷۱ مورد کاهش یافت، افزود: تا پایان سال این […]

مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: تعداد ساختمانهای بسیار پرخطر از ۱۲۹ به ۷۱ مورد کاهش یافت.
خبرگزاری میزان – به گزارش شهر، قدرتاله محمدی، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تعداد ساختمانهای بسیار پرخطر از ۱۲۹ به ۷۱ مورد کاهش یافت، افزود: تا پایان سال این اماکن باید تعیین تکلیف شوند. این ساختمانها شامل بیمارستان، کارخانه، اماکن تجاری، دولتی و انبار است که ایمنسازی را انجام نمیدهند و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.
محمدی با بیان اینکه اگر مالکین ساختمانهای بسیار پرخطر تمکین نکنند و ایمنسازی را انجام ندهند، این ساختمانها پلمپ خواهند شد، گفت؛ از مالکین تقاضا میکنیم که ایمن سازی کنند، ما هم به آنها کمک خواهیم کرد. دستگاه قضایی در مسیر ایمنسازی ساختمانهای ناایمن همراه ماست.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه ۱۰ درصد از حریقهای ما در سال به دلیل مباحث مربوط به سیم کشی و اتصال برق است، افزود: در سال ۱۴۰۱، ۲۵۳۶ حادثه مربوط به این مسائل بود. البته در سال ۱۴۰۲ این آمار کاهشی بود.
وی با اشاره به اینکه موارد مربوط به واحدهای مسکونی برای یکسری تجهیزات محدود مثل یک یخچال، لباسشویی و… است، گفت: در حال حاضر در بعضی از خانهها از چند وسایل برقی استفاده میکنند که این بار اضافه را به شبکه تحمیل میکند و ممکن است باعث اتصال برق و حریق شود.
محمدی در مورد بازار هم تاکید کرد: سیم کشی و ظرفیت بازار مربوط به ۱۰۰ سال گذشته است و جوابگوی نیاز فعلی نیست. خسارات حادثه در بازار بالاست و نیاز به رسیدگی فوری دارد. جلسات زیادی در مورد بازار گذاشتیم که متاسفانه متوقف شد. برای موضوع ایمنسازی و نوسازی بازار یک کمیته شامل دستگاه قضایی، آتشنشانی، اصناف و بازاریان و… باید تشکیل شود. ۸۰ درصد سرمایش بازار توسط کولر گازی است که نیاز است سیستم برق رسانی آن نو شود. در بازار سید، ولی عملیات اطفای حریق ۵۴ ساعت طول کشید، چون هیچ گونه وسیله ایمنسازی در آن وجود نداشت.
وی در پایان گفت: در موضوع بازار به دلیل وجود کابل ها؛ خودرو و نردبانهای سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نمیتوانند از آن عبور کنند. ۴۰ درصد حوادث بازار به موضوعات برق مربوط است این در حالی است که روزانه ۱.۵ میلیون نفر در آن تردد میکنند. البته ۲۰ تا ۳۰ درصد ایمن سازی موضوعات مربوط به برق در بازار با کمک دستگاه قضایی و میراث فرهنگی انجام شده است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.