اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 25 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 89562
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 28 نوامبر 2024 - 13:21 | 23 بازدید | ارسال توسط :

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ظرفیتی مهم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

تبریز-مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و منطقه ۳ شمالغرب کشور، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راظرفیتی مهم و مطلوب برای ترویج فرهنگ ایثار دانست.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ظرفیتی مهم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس ابراهیمی ظهر پنج شنبه در دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی، بر گسترش همکاری‌های مشترک فرهنگی در حوزه اثرگذار کودک و نوجوان تأکید کرد و گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مجموعه‌ای پرسابقه در اجرای فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی برای مخاطبان کودک و نوجوان است که می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را از زاویۀ نگاه این قشر و با زبان نسل نو تبیین و ترویج کند.

وی، اهتمام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی در برگزاری یادوارۀ شهدای نوجوانان تحت عنوان «فهیمده‌های آذربایجان» را ستودنی خواند و تاکید کرد: تلاش ما در دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید شمالغرب این است که بتوانیم در حوزۀ کودکان و نوجوانان، فرهنگ ایثار و شهادت را با زبان هنر و در ژانرهای مورد علاقۀ آنان ترویج کنیم و در این راه به همکاری و همراهی دستگاه‌ها و نهادهای دیگر مانند کانون پرورش فکری نیازمندیم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و منطقه ۳ (شمالغرب) کشور با اشاره به جذابیت بیان سرگذشت و سبک زندگی شهدا و وصایای آنان برای مخاطبان کودک و نوجوان در قالب قصه و داستان گفت: می‌توانیم با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محتواهای خوبی با تمرکز بر ادبیات داستانی و البته سایر حوزه‌ها تولید کنیم.

وی همچنین خواستار برنامه‌ریزی مشترک جهت فراهم‌سازیِ زمینۀ بازدید اعضای مراکز مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سطح تبریز و شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی از موزۀ شهدای استان شد و تحقق این مهم را گامی بزرگ در راستای جلوگیری از فراموشی فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال این فرهنگ غنی به کودکان و نوجوانان دانست.

علی بینش مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار، ضمن تبریک انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس ابراهیمی به عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و منطقه ۳ (شمالغرب) کشور، آمادگی مجموعۀ تحت مدیریت خود را برای همکاری بیشتر با بنیاد شهید و آشنایی اعضای کودک و نوجوان با فرهنگ ناب ایثار و شهادت اعلام و اظهار کرد: بی‌شک این تعامل، همگرایی و هم‌افزایی می‌تواند نتایج پرثمر و ماندگاری در بر داشته باشد.

وی تاکید کرد: مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در اقصی نقاط استان پیگیر ترویج فعالیت‌های مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و اساساً ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از رهگذر طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با اهداف آموزشی و تربیتی در حوزه کودک و نوجوان از اولویت‌های کانون است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 × 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.