اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 111942
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 04 ژانویه 2025 - 23:10 | 20 بازدید | ارسال توسط :

کابل: حضور نیروهای پاکستان در بدخشان افغانستان واقعیت ندارد

سخنگوی وزارت کشور دولت موقت طالبان در افغانستان، حضور نیروهای پاکستانی در ولایت بدخشان را رد کرد.

کابل: حضور نیروهای پاکستان در بدخشان افغانستان واقعیت ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت کشور دولت موقت طالبان در افغانستان امروز شنبه در مصاحبه ای با خبرگزاری صدای افغان (آوا) اعلام کرد که شایعات مطرح در خصوص حضور نیروهای پاکستانی در ولایت بدخشان حقیقت ندارد.

به گزارش آوا، سخنگوی وزارت کشور دولت موقت طالبان در افغانستان هرچند جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد، اما گفت که تمام نقاط مرزی افغانستان تحت کنترل بوده و شایعات در مورد شهرستان «واخان» (در ولایت بدخشان) حقیقت ندارد.

پیش از این، سخنگوی فرماندهی پلیس ولایت بدخشان نیز از تامین امنیت در منطقه واخان این ولایت که با پاکستان و چین مرز مشترک دارد، خبر داده و گفته بود: حضور نظامیان پاکستانی و درگیری آنان با مرزبانان کشورمان حقیقت ندارد و شایعه است.

به گزارش آوا، وزارت امور خارجه پاکستان نیز شایعاتی مبنی بر حمله نظامیان پاکستانی به بخش‌هایی از واخان واقع در ولایت دخشان در افغانستان را رد کرده بود.

زهرا ممتاز بلوچ، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به این شایعات گفته بود که کشورش به دیپلماسی و حفظ روابط با همسایگان از جمله افغانستان، متعهد است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.