اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 151955
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 16 مارس 2025 - 22:16 | 26 بازدید | ارسال توسط :

ژنرال حمیدتی سکوت خود را شکست و برای ارتش سودان خط و نشان کشید

فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان سکوت خود را شکست و از تداوم نبرد با نیروهای ارتش این کشور خبر داد.

ژنرال حمیدتی سکوت خود را شکست و برای ارتش سودان خط و نشان کشید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، محمد حمدان دقلو (حمیدتی)، فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع، سکوت خود را شکست و برای ارتش سودان خط و نشان کشید و کشورهای حامی ارتش سودان را به دادن تاوان سنگین تهدید کرد.

وی با انتشار یک پیام ویدئویی جدید تأکید کرد که نیروهایش از کاخ ریاست‌جمهوری و خارطوم عقب‌نشینی نخواهند کرد.

حمیدتی از تشدید نبرد با نیروهای ارتش سودان به فرماندهی عبدالفتاح البرهان خبر داد.

وی پس از مدتها دوری از انظار گفت: اوضاع در حال حاضر کاملاً متفاوت است. جنگ در داخل خارطوم جریان دارد و ما از کاخ ریاست جمهوری خارج نخواهیم شد.

حمیدتی با اشاره به سالروز تاسیس نیروهای پشتیبانی سریع سودان که مصادف با فرداست از این روز به مثابه روز حسرت و ندامت برای ارتش سودان نام برد و از عزم نیروهایش برای هدف قرار دادن شهر پورتسودان که مقر اصلی نیروهای ارتش سودان، دفاتر سازمان ملل و مرکز دیپلماتیک است، خبر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نوزده + نه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.