اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 135955
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 19 فوریه 2025 - 1:27 | 20 بازدید | ارسال توسط :

چالشها و ظرفیتهای سفر دبیر کل اکو به مشهد

مشهد – رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور گفت: «اسد مجید خان»، دبیر کل سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) فردا، چهارشنبه 1 اسفند ماه به مشهد سفر می کند.

چالشها و ظرفیتهای سفر دبیر کل اکو به مشهد

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد معصومی فر گفت: «اسد مجید خان» دبیر کل سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) فردا، چهارشنبه با هدف آشنایی با ظرفیت‌های زیرساختی خراسان رضوی بویژه در حوزه حمل و نقل به مشهد سفر می‌کند.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور افزود: مجید خان در سفر رسمی ۲ روزه خود در چارچوب تقویت دیپلماسی منطقه‌ای و توسعه همکاری‌های استانی فردا صبح وارد مشهد خواهد شد.

وی گفت: دبیر کل اکو ضمن ملاقات با مقامات ارشد استان از جمله استاندار خراسان رضوی نشستی با فعالان اقتصادی خواهد داشت و در ادامه همچنین از یکی از مراکز توسعه فناوری استان بازدید خواهد کرد.

معصومی فر افزود: مجید خان در روز پنجشنبه نیز سفری به شهرستان سرخس انجام خواهد داد و از زیرساخت‌های حمل و نقلی به خصوص ترانزیت ریلی و منطقه ویژه اقتصادی سرخس بازدید خواهد داشت.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور اضافه کرد: این سفر بیشتر برای آشنایی سازمان اکو و دبیر کل آن با ظرفیت‌های زیرساختی استان بویژه در حوزه حمل و نقلی است تا مقدمات برگزاری اجلاس وزرای حمل و نقل اکو در مشهد بواسطه این آشنایی فراهم شود.

وی گفت: مدیر کل همکاری‌های اقتصادی چند جانبه وزارت خارجه و ۲ تن از مقامات دبیرخانه اکو، مجید خان را در سفر به مشهد همراهی خواهند کرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

11 + 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.