پیش‌بینی یک ال‌نینوی قوی؛ تشدید آتش‌سوزی و سیل - حمایت آنلاین

پیش‌بینی یک ال‌نینوی قوی؛ تشدید آتش‌سوزی و سیل - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 25 August , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » حمل و نقل تاریخ انتشار : 01 آگوست 2026 - 18:01 | 47 بازدید | ارسال توسط :

پیش‌بینی یک ال‌نینوی قوی؛ تشدید آتش‌سوزی و سیل

سازمان جهانی هواشناسی هشدار داد: یک پدیده ال‌نینو با شدت‌گیری سریع قرار است در ماه‌های پیش‌رو بر الگوهای آب‌وهوایی جهان حاکم شود و شرایط جوی شدید و سختی را در سراسر زمین رقم بزند.

پیش‌بینی یک ال‌نینوی قوی؛ تشدید آتش‌سوزی و سیل

به گزارش بازار، در جدیدترین گزارش سازمان هواشناسی سازمان ملل که روز گذشته (جمعه) منتشر شد، آمده است که این پدیده اقلیمیِ دوره‌ای، خطر وقوع موج‌های گرما، خشکسالی و سیل را در سراسر جهان افزایش می‌دهد.

انتشار این گزارش هم‌زمان با آن صورت می‌گیرد که کشورهای آفریقایی و اروپایی با آتش‌سوزی‌های جنگلی گسترده دست‌به‌گریبان‌اند و فصل باران‌های موسمی نیز در سراسر جنوب آسیا ویرانی به بار آورده است.

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: ال‌نینو نه تنها پشت درِ خانه ماست بلکه به درون خانه نیز راه یافته و در حال افزایش دماست. این تنها پیش‌درآمدی بر ماجراست؛ ال‌نینو در حال تقویت شدن است و بر آتشِ سیاره‌ای که هم‌اکنون در حال سوختن است، هیزم می‌ریزد.

گوترش از کشورها خواست تا با توجه به هم‌زمانی اثرات ال‌نینو و تغییرات اقلیمیِ ناشی از فعالیت‌های انسانی، اقدامات اقلیمی خود را تسریع بخشند.

او به‌طور مشخص به گسترش سوخت‌های فسیلی به‌عنوان عامل اصلی تشدیدکننده بحران اشاره کرد و خواستار توقف فوری پروژه‌های جدید زغال‌سنگ، نفت و گاز شد.

به گزارش الجزیره، سازمان جهانی هواشناسی پیش‌بینی می‌کند که دما تقریباً در تمام مناطق خشکی بالاتر از حد معمول باشد؛ به‌طوری که شدیدترین نشانه‌های گرما در سراسر آفریقا، جنوب اروپا، شبه‌قاره هند، شرق آسیا و آمریکای جنوبی مشاهده خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

چهار × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.