امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- خدمات ویژه متروی تهران در روز عید فطر+ جزئیات
- ترکیه: اسرائیل باید خسارات وارده به لبنان را جبران کند
- جرم سرقت در استان تهران ۱۸ و نیم درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است
- سازوکارهای نظارتی در حوزه امور مالیاتی ساماندهی و اصلاح شود
- کشف بیش از نیم تن تریاک و حشیش در این استان
- نظر «ترامپ» درباره مذاکرات بیسابقه آمریکا با جنبش حماس
- وقتی نمودارها از فساد دبش صحبت میکنند + فیلم
- اتصال جزایر سهگانه با سرزمین مادری با فیبر نوری
- حج و خودرو، بازار ارز را بیپول کرد
پیشبینی بارشهای گسترده در تعطیلات نوروزی/ احتمال وقوع مخاطرات جوی کم است
به گزارش اکوایران، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی پیشبینیشده برای تعطیلات نوروزی و هفته پیش از آن را تشریح کرد. او با بیان اینکه پیشبینی فعلی وضعیت آب و هوا در تعطیلات نوروزی با قطعیت حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد همراه است، گفت: بر اساس پیشبینیهای […]
به گزارش اکوایران، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی پیشبینیشده برای تعطیلات نوروزی و هفته پیش از آن را تشریح کرد.
او با بیان اینکه پیشبینی فعلی وضعیت آب و هوا در تعطیلات نوروزی با قطعیت حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد همراه است، گفت: بر اساس پیشبینیهای انجامشده، طی هفته آخر اسفندماه ۱۴۰۳ و اوایل فروردینماه ۱۴۰۴، فعالیت یک سامانه بارشی اغلب استانها را تحت تاثیر قرار میدهد و شاهد بارش خواهیم بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: شرایط بارش در این باره زمانی نرمال است و با میانگین ۳۰ ساله همخوانی دارد.
بنا به گزارش ایسنا، او همچنین با اشاره به بارشهای پیشبینیشده اظهار کرد: طی هفته منتهی به ۱۰ فروردینماه ۱۴۰۴، بیشتر بارشها در نواحی نیمه غربی، شمال غرب و نوار شمالی کشور رخ خواهد داد.
او تاکید کرد: شرایط دما نیز در این بازه زمانی معادل ۳۰ سال گذشته و نرمال پیشبینی شده است.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پاسخ به پرسشی درباره امکان پیشبینی پدیدههای حدی جوی مانند سرما یا بارشهای شدید در بازه زمانی پایان اسفندماه ۱۴۰۳ تا نیمه اول فروردینماه ۱۴۰۴، گفت: پدیدههای حدی یعنی پدیدههایی که منجر به مخاطرات جدی میشوند و در بلندمدت قابل پیشبینی نیستند.
ضیاییان در پایان گفت: پیشبینیهایی با احتمال ۶۰ تا ۷۰ درصد را تنها میتوان نسبت به میانگین بلندمدت مقایسه کرد. بر همین اساس، احتمال وقوع مخاطرات جوی باید در بازه زمانی نزدیکتری پیشبینی شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.