اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 1 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 71777
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 21 اکتبر 2024 - 16:24 | 50 بازدید | ارسال توسط :

پیام رئیس قوه قضاییه در پی شهادت مجاهد بزرگ فلسطینی، یحیی سنوار 

رئیس قوه قضاییه در پیامی به مناسبت شهادت یحیی سنوار، تاکید کرد: صهیونیست‌های سفاک و غاصب باید بدانند که با ادامه جنایت همزمان با استمرار سکوت مجامع به ظاهر حقوق بشری به پایان راه نزدیک شده‌اند. خبرگزاری میزان – به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پی شهادت یحیی سنوار، از […]

پیام رئیس قوه قضاییه در پی شهادت مجاهد بزرگ فلسطینی، یحیی سنوار 

رئیس قوه قضاییه در پیامی به مناسبت شهادت یحیی سنوار، تاکید کرد: صهیونیست‌های سفاک و غاصب باید بدانند که با ادامه جنایت همزمان با استمرار سکوت مجامع به ظاهر حقوق بشری به پایان راه نزدیک شده‌اند.

خبرگزاری میزان – به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پی شهادت یحیی سنوار، از رهبران و مجاهدان بزرگ فلسطینی پیامی صادر کرد. 

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مِّنَ ٱلۡمُؤمِنِینَ رِجَالࣱ صَدَقُوا مَا عَٰهَدُواْ اللَّهَ عَلَیۡهِ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُواْ تَبدِیلࣰا 

رهبر مجاهد و برجسته‌ی فلسطینی جناب آقای یحیی سنوار پس از سال‌ها جهاد و مبارزه‌ی سلحشورانه و مبتکرانه در راه آزادی قدس شریف، به لقاءالله پیوست و طعم گوارای شهادت را که آرزومند آن بود چشید.

صهیونیست‌های سفاک، طی سالیان متمادی بویژه در یک سال اخیر و پس از ضربه ترمیم‌ناپذیر طوفان‌الاقصی بر پیکره‌ی فرسوده رژیم غاصب‌شان، مستمراً به دنبال ردی از این شهید والامقام برای ترور او بودند و این مجاهد فی‌سبیل‌الله بار‌ها شجاعانه و متهورانه اعلام داشت که با آغوش باز شهادت در راه خدا و آزادی قدس شریف را می‌پذیرد، اما تن به زندگی ذلت‌بار و زیستن در زیر سایه صهیونیست‌های متجاوز نمی‌دهد.

خداوند این شهید والامقام و این مجاهده نستوه و پرشهامت را با شهدای صدر اسلام محشور نماید و بر درجات او بیفزاید.

صهیونیست‌های سفاک و غاصب نیز باید بدانند که با ادامه جنایت همزمان با استمرار سکوت مجامع به ظاهر حقوق بشری به پایان راه نزدیک شده‌اند و اضمحلال‌شان قطعی است و این جنون و آدمکشی‌ها و نسل‌کشی‌ها دوایی برای زخم ناسور و هلاک‌کننده‌ی عارض شده بر موجودیت نامشروع شان نخواهد بود.

غلامحسین محسنی اژه‌ای

 

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سیزده − پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.