پورجمشیدیان: امنیت پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو است - حمایت آنلاین

پورجمشیدیان: امنیت پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 7 July , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 27 اکتبر 2025 - 18:56 | 80 بازدید | ارسال توسط :

پورجمشیدیان: امنیت پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو است

قائم مقام وزیر کشور، امنیت را پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو دانست و گفت: با توجه به اهمیت امنیت منطقه توافقات خوبی به دست آمده است.

پورجمشیدیان: امنیت پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر پورجمشیدیان قائم مقام وزیر کشور با اشاره به نشست وزرای کشور کشورهای عضو همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای (اکو) که فردا در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد، گفت: امروز نشست کارشناسی با حضور معاونین وزرای کشور عضو اکو برگزار شد.

قائم مقام وزیر کشور با اشاره به مباحثی که در این نشست مطرح شد، گفت: در جلسه امروز به طور مفصل در خصوص نشست اصلی با حضور وزرای محترم و تنظیم بیانیه پایانی نشست بحث و تبادل نظر شد و توافقات خوبی حاصل شد که در بیانیه پایانی مورد تصویب قرار خواهد گرفت.

وی افزود: موضوعات مطرح شده در این نشست تأثیر زیادی در گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه خواهد داشت.

پورجمشیدیان، امنیت را پایه گسترش تعاملات اقتصادی در منطقه اکو دانست و افزود: با توجه به اهمیت امنیت منطقه در خصوص موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم، مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و در مجموع هر نوع تهدیدی که امنیت کشورهای عضو را تهدید کند، بحث شد و توافقات خوبی به دست آمد.

قائم مقام وزیر کشور اظهار امیدواری کرد در بیانیه پایانی نشست، شاهد عزم کشورها برای توسعه و امنیت بیشتر منطقه، گسترش همکاری‌ها و تعاملات و هماهنگی‌های اقتصادی بین کشورهای منطقه باشیم.

حضور عراق و عمان در نشست وزرای کشور کشورهای عضو همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای (اکو) به صورت مهمان

پورجمشیدیان اضافه کرد: علاوه بر کشورهای عضو اکو برخی از کشورهای منطقه مثل کشور جمهوری عراق و کشور سلطنت عمان و برخی از سازمان‌های منطقه‌ای هم در این نشست به عنوان میهمان شرکت خواهند کرد.

جاندوس آسانوف معاون دبیرکل اکو نیز ضمن تاکید بر اهمیت نشست وزرای کشور سازمان همکاری اکو پس از وقفه چندین ساله گفت: فردا روز بسیار مهمی است که به لطف جمهوری اسلامی ایران و وزارت کشور ایران به وجود آمد؛ این نشست در حل مسائل مهمی همچون جرایم سازمان یافته فراملی، قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر و برخی موارد مهم دیگر مؤثر خواهد بود.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم با نهایی سازی بیانیه تهران اجماع نظری بین وزرای کشور در خصوص موضوعات مطرح، حاصل شود و به تعاملات بیشتر در خصوص افزایش امنیت و همکاری‌های قضائی بین کشورها منجر شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

هفت − 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.