اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 88136
  پرینت خانه » علمی و تکنولوژی تاریخ انتشار : 26 نوامبر 2024 - 1:30 | 38 بازدید | ارسال توسط :

وزیر ارتباطات: ​۸۳.۵ درصد از تلفن‌های همراه مجهز به فیلترشکن هستند

فیلترشکن هایی که روی گوشی‌ها و تجهیزات ما نصب شده است به خصوص مجانی‌ها، باعث شده که به عنوان زامبی یا به عنوان قربانی از آنها استفاده بشود.

وزیر ارتباطات: ​۸۳.۵ درصد از تلفن‌های همراه مجهز به فیلترشکن هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ستار هاشمی وزیر ارتباطات در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت با بیان اینکه ۸۳ و نیم درصد گوشی‌های تلفن همراه در کشور فیلترشکن دارند، گفت: چند نفر از بزرگواران حاضر در این جلسه معتقدند که حملات به زیرساخت‌های بانکی در دو سال اخیر قابل ملاحظه و معنی دار بیشتر شده است؟ اینقدر این ارتباط معنی دارد که غیر قابل انکار است.

به گزارش انتخاب، او افزود: فیلترشکن هایی که روی گوشی‌ها و تجهیزات ما نصب شده است به خصوص مجانی‌ها، باعث شده که به عنوان زامبی یا به عنوان قربانی از آنها استفاده بشود علیه زیرساخت‌های کشور و یک تهدید امینتی است.

۲۲۷۲۲۷

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.