واکنش وزارت بهداشت به اعتراض دانشجویان دکتری - حمایت آنلاین

واکنش وزارت بهداشت به اعتراض دانشجویان دکتری - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 14 August , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۳ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 183083
  پرینت خانه » علمی و تکنولوژی تاریخ انتشار : 14 آگوست 2025 - 19:11 | 8 بازدید | ارسال توسط :

واکنش وزارت بهداشت به اعتراض دانشجویان دکتری

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: افزایش کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دکتری وزارت بهداشت در دست بررسی قرار دارد.

واکنش وزارت بهداشت به اعتراض دانشجویان دکتری

به گزارش خبرآنلاین، در روزهای اخیر جمعی از دانشجویان دکتری وزارت بهداشت، در اعتراض به میزان اندک کمک هزینه تحصیلی خود در مقابل این وزارتخانه تجمع کردند. این دانشجویان درخواست متناسب‌سازی کمک هزینه تحصیلی و اصلاح شرایط معیشتی خود را دارند.

دکتر حمید اکبری در گفتگو با مهر، در مورد این تجمع با بیان اینکه دانشجویان دکتری وزارت بهداشت درخواست افزایش کمک هزینه تحصیلی خود را دارند، گفت: افزایش کمک هزینه دانشجویان دکتری وزارت بهداشت در دست بررسی قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد: جزئیات افزایش کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دکتری اوایل هفته آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این دانشجویان خواهان افزایش کمک هزینه تحصیلی خود حداقل به ۲۰ میلیون تومان، بهبود شرایط معیشتی تسهیل امکان اشتغال همزمان با تحصیل و آزادسازی مدارک تحصیلی پس از فراغت از تحصیل هستند.

به گفته این دانشجویان؛ میزان فعلی این کمک‌هزینه که حدود ۷ میلیون تومان در ماه است که حتی از نصف حداقل حقوق وزارت کار کمتر است. در حالی که آنان همچون یک کارمند، موظف به ثبت ساعت و تکمیل تایمکس هستند و بخش عمده وقت خود را صرف فعالیت‌های دانشگاهی و بالینی می‌کنند.

۴۷۲۳۶

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پنج × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.