اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 137232
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 21 فوریه 2025 - 11:03 | 11 بازدید | ارسال توسط :

واکنش ایران به اخراج پناهجویان کشور از آمریکا

​دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که اخراج تعدادی از پناهجویان ایرانی به پاناما بدون اطلاع این دفتر و دسترسی کنسولی انجام شده است.

واکنش ایران به اخراج پناهجویان کشور از آمریکا

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر؛ دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی روز پنجشنبه به وقت محلی درباره اخراج تعدادی از پناهجویان ایرانی از آمریکا و انتقال آنها به پاناما همچنین اعلام کرد که این اقدام بدون اطلاع این دفتر و فراهم نشدن دسترسی کنسولی صورت گرفته است.

متن اطلاعیه دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی به شرح زیر است:

به اطلاع می‌رساند دولت ایالات متحده آمریکا با اتخاذ سیاست‌های جدید مهاجرتی سخت‌گیرانه‌تر، اتباع خارجی را که دارای روادید و یا اقامت معتبر قانونی در آمریکا نباشد، از خاک خود اخراج کرده و به کشورشان باز می‌گرداند.

در این چارچوب مطلع شدیم اخیراً تعدادی از هموطنان ایرانی که بدون اخذ روادید و مدارک هویتی بازداشت شده بودند، بی آنکه به دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی اطلاع رسانی شود و یا دسترسی کنسولی فراهم شود، آنان را به کشور پاناما اخراج کرده‌اند.

دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) با همکاری وکلای مجرب، همه اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق و منافع آنان و دیگر هموطنان عزیز به عمل آورده است.

بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، درخواست پناهندگی از کشور ثالث تخلف محسوب نمی‌شود و بدون تردید، آغوش باز کشور همواره بر روی ایرانیان عزیز باز می‌باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

11 − 9 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.