امروز : جمعه, ۲ خرداد , ۱۴۰۴
- جزئیات نشست حاکمیت ایران بر خلیج فارس از منظر حقوقی و بینالمللی
- کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ری
- حقوق دستیاران پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافت
- رانش زمین در نپال ۱۲ کشته و ۶۵ مفقود داشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- ادای احترام معاون قوه قضائیه به مقام شهید حاج قاسم سلیمانی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- برای پیشرو شدن یک کشور در هوش مصنوعی چه باید کرد؟
- ۵ هزار دادگاه آنلاین و برخط در استان برگزار شده است
- افشای جنایتی هولناک بعد از ۱۵ سال با یک چنگال
- دستورات ۱۶گانه رئیس قوه قضاییه خطاب به مقامات قضایی کشور
هوای ۱۵ نقطه تهران “قرمز” شد
به گزارش اکوایران، در حال حاضر، کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۳۶ در وضعیت «ناسالم برای گروههای حساس» قرار دارد. در این شرایط، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از انجام فعالیتهای سنگین یا طولانیمدت خارج از منزل خودداری کنند. بر اساس دادههای ایستگاههای سنجش کیفیت هوا، ۱۵ نقطه از […]
به گزارش اکوایران، در حال حاضر، کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۳۶ در وضعیت «ناسالم برای گروههای حساس» قرار دارد. در این شرایط، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از انجام فعالیتهای سنگین یا طولانیمدت خارج از منزل خودداری کنند.
بر اساس دادههای ایستگاههای سنجش کیفیت هوا، ۱۵ نقطه از تهران در وضعیت قرمز (ناسالم برای همه گروهها) قرار دارند. از جمله این نقاط، ایستگاه شهرداری در منطقه ۱۹ با شاخص ۱۷۱، ایستگاه شهرداری در منطقه ۱۵ با شاخص ۱۶۸ و ایستگاه میدان فتح در منطقه ۹ با شاخص ۱۶۶، آلودهترین مناطق پایتخت هستند.
بر اساس رنگبندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاههای سبز نشاندهنده وضعیت «پاک»، زرد نشاندهنده وضعیت «قابلقبول»، نارنجی نشاندهنده وضعیت «ناسالم برای گروههای حساس»، قرمز نشاندهنده وضعیت «ناسالم» و بنفش نشاندهنده وضعیت «بسیار ناسالم» هستند.
بنابراین، زمانی که شاخص آلودگی هوا از ۱۵۰ عبور میکند، وضعیت هوای تهران به وضعیت «قرمز» تغییر کرده و برای تمام گروهها ناسالم میشود.
ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، آلاینده شاخص هوای سرد
بر اساس مطالعات و تحقیقات دانشمندان، برای هر آلاینده یک حد مجاز تعریف میشود. ذرات معلق کمتر از ۲.۵ آلاینده شاخص هوای تهران در روزهای سرد پایتخت است. این آلاینده دارای قطر ۲.۵ میکرون و یا کمتر هستند که تقریبا یک سی ام قطر موی انسان است و به عنوان ذرات ریز (fine) نیز شناخته میشوند. ترکیب شیمیایی ذرات بسته به محل، زمان و آب و هوا متفاوت است و منابع انتشار آن شامل انواع فعالیتهای احتراقی (وسایل نقلیه موتوری، نیروگاهی، سوزاندن چوب، و غیره) و فرایندهای صنعتی خاص میشود. این ذرات هم بهطور مستقیم ساطع میشوند و هم به شکل آلاینده ثانویه در جو شکل میگیرند.
بهطور کلی عمدهترین منابع انتشار ذرات معلق نیز احتراق سوخت مانند سوزاندن زغال سنگ و چوب، خودروهای دیزلی فاقد فیلتر دوده، فرایندهای صنعتی و کشاورزی و انتشار از خودروها است. ذرات معلق عموما در ماههای سرد سال کیفیت هوا را تحت تاثیر قرار میدهند.
مطالعات علمی متعدد درباره ذرات معلق نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض این آلاینده باعث بروز مشکلات زیادی میشود. مرگ زودرس در مبتلایان به بیماریهای قلبی و ریوی، بروز حملات قلبی غیرکشنده، ضربات قلب نامنظم، ابتلا به سرطان ریه، تشدید آسم، کاهش عملکرد ریه و افزایش علائم تنفسی مشکلاتی است که آلودگی هوا برای سلامت انسان ایجاد میکند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.