اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 175725
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 27 آوریل 2025 - 13:39 | 23 بازدید | ارسال توسط :

همکاری دستگاه‌ها برای مقابله با هنجار شکنان در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج_نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بر همکاری همه دستگاه‌ها با نیروی انتظامی برای تامین امنیت و مقابله با هنجار شکنان تاکید کرد.

همکاری دستگاه‌ها برای مقابله با هنجار شکنان در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری مهر از یاسوج، آیت‌الله سید نصیر حسینی در آئین تودیع و معارفه فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با تسلیت حادثه تلخ انفجار بندرعباس به مقوله امنیت اشاره کرد و گفت: اگر امنیت مورد توجه نباشد حوادث غمبار و ناگواری رخ می‌دهد.

وی مقوله امنیت را مهم و حائز اهمیت دانست و افزود: همه کارها اعم از کار فرهنگی، فعالیت اقتصادی، سیاسی و اقتصادی و حتی عبادت زیر سایه امنیت شکل می‌گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امروزه انقلاب اسلامی آماج حملات دشمنان است، آنها در همه حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تلاش می‌کنند ایران اسلامی را ناامن نشان دهند اما نیروهای خدوم انتظامی امنیت را برای ما تثبیت کردند.

وی تاکید کرد: مسئله تأمین امنیت و حضور در میدان نبرد جهاد فی سبیل‌الله است و اگر نیروهای جان بر کف انتظامی نباشند اراذل و اوباش امنیت و آرامش و نظم را از شهر و مردم می‌گیرند.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد به مقابله با اشرار تاکید کرد و گفت: فراجای کشور و استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیروی انتظامی را به لحاظ تجهیزاتی مورد حمایت قرار دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نه + 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.