امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
- اتحادیه عرب طرح ترامپ برای آواره شدن مردم غزه را رد کرد
- اولین حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان آغاز شد
- در نشستی نسبت فقه با نظام حقوقی ایران بررسی میشود
- ابطال اطلاق شرط داشتن حداقل سن هجده سال برای دریافت پروانه کسب
- آتشسوزی در تلهکابین نمکآبرود – خبرآنلاین
- برداشت مستقیم ۳ میلیون تومان از حساب افراد بابت جریمه بیحجابی
- نیکوکاری با اهدای هزینه مراسم سالگرد مادرش یک زندانی را آزاد کرد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- مشرق نیوز – عکس/ دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه
- جریمه ۱۲ میلیاردی قاچاقچی غذای حیوانات – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
نمایندگان کنگره به ترامپ: ایران نباید از غنیسازی اورانیوم بهرهبرداری کند
در آستانه مذاکرات آمریکا با ایران در عمان، جمعی از نمایندگان کنگره در نامهای به ترامپ تاکید کردند که ایران نباید اجازه غنیسازی اورانیوم و حفظ برنامه هستهای خود را داشته باشد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک، در آستانه دیدار مقامات آمریکایی با ایران در عمان، جمعی از نمایندگان کنگره در نامهای به دونالد ترامپ اعلام کردند: «مقامهای ایرانی در بهرهگیری از مذاکرات دیپلماتیک برای خرید زمان و پیگیری اهداف خود تجربه دارند و گاه این روند به تعویق تصمیمات کلیدی منجر شده است. ما نباید توافقی دیگر را بپذیریم که به ایران اجازه دهد وقت بخرد و برنامه هستهایاش را حفظ کند.»
در این نامه همچنین تأکید شده: «نباید اشتباهات گذشته تکرار شود. ایران نباید اجازه غنیسازی اورانیوم یا حفظ زیرساختهای برنامه هستهایاش را داشته باشد. تنها نتیجه قابل قبول، خلع سلاح کامل و قابلراستیآزمایی ایران، محرومسازی دائم از توان غنیسازی، توسعه موشکهای هستهای و تحقیقات مرتبط است.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.