نمایشگاه فروش پاییزه در استان زنجان آغاز به‌کار کرد - حمایت آنلاین

نمایشگاه فروش پاییزه در استان زنجان آغاز به‌کار کرد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 10 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » تجارت، بازرگانی و خدمات تاریخ انتشار : 06 سپتامبر 2025 - 16:57 | 114 بازدید | ارسال توسط :

نمایشگاه فروش پاییزه در استان زنجان آغاز به‌کار کرد

زنجان- مقدمی، رئیس اتاق اصناف زنجان گفت: نمایشگاه فروش پاییزه در سایت دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان کار خود را آغاز کرد.

نمایشگاه فروش پاییزه در استان زنجان آغاز به‌کار کرد

سجاد مقدمی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار،از آغاز به کار نمایشگاه فروش پاییزه زنجان شامگاه جمعه در سایت دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان زنجان خبر داد و گفت: این نمایشگاه از ۱۴ تا ۱۹ شهریورماه همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای شهروندان زنجانی است.

وی بیان داشت: این نمایشگاه همه ساله باهدف تنظیم بازار و مدیریت عرضه و تقاضا در ایام آغاز سال تحصیلی برگزار می‌شود.

رئیس اتاق اصناف زنجان،گفت: در نمایشگاه فروش پاییزه چند رسته لوازم‌التحریر، پوشاک، کیف و کفش، خواروبار و مواد غذایی، تجهیزات کمک‌آموزشی پیش بینی شده است.

مقدمی تاکید کرد: در این نمایشگاه ۹۶ غرفه از ۹ استان کشور شامل استان‌های زنجان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، کرمانشاه، گیلان، همدان و کردستان حضور دارند.

وی افزود: در نمایشگاه فروش پاییزه زنجان ۳۹ غرفه به مساحت ۹۱۰ متر به خیریه‌ها، بهزیستی، کمیته امداد، ستاد تنظیم بازار(کالاهای اساسی) در راستای مسئولیت اجتماعی به‌صورت رایگان واگذار شده است.

رئیس اتاق اصناف زنجان ابراز کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه تهیه اقلام نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان با قیمت مناسب و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا و تنظیم بازار و ایجاد فضا برای تهیه اقلام موردنیاز و رقابت میان عرضه‌کنندگان و مشارکت‌کنندگان و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

شش − 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.