اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 129607
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 فوریه 2025 - 19:41 | 26 بازدید | ارسال توسط :

مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در دامغان افتتاح شد

سمنان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از افتتاح یک مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در دامغان با حضور استاندار سمنان و نماینده دامغان در مجلس خبر داد.

مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در دامغان افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان منصور کیایی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه سفر استاندار سمنان به دامغان و در محل مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی حضرت علی اصغر (ع)، از افتتاح این طرح با حضور مسئولان خبر داد و ابراز کرد: زیربنای این طرح یک هزار و متر مربع است.

وی با بیان اینکه در این طرح ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: با بهره‌برداری از این مجتمع خدماتی برای ۱۵ نفر اشتغال مستقیم و برای ۶۰ نفر نیز اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان با بیان اینکه این مجموعه رستورانی با زیربنای ۲۰۰ متر مربع و یک باب نمازخانه با زیربنای ۳۰ متر مربع دارد، تاکید کرد: دو غرفه تجاری با زیربنای ۸۰ متر مربع و چندین چشمه سرویس بهداشتی در ۱۲۰ مترمربع از دیگر بخش‌های این طرح است.

منصور کیایی با بیان اینکه چهار سوئیت ۸۰ متری اسکان مسافران هم در این مجموعه دیده شده که بعداً به بهره برداری خواهد رسید، ابراز کرد: اعطای ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت از محل تبصره ۱۸ با معرفی راهداری و حمل و نقل جاده استان و اجرای آسفالت راه‌های دسترسی به این مجتمع جدیدالتاسیس از جمله حمایت‌های سازمان راهداری از این پروژه است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 + هجده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.