اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 174019
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 آوریل 2025 - 13:39 | 19 بازدید | ارسال توسط :

لزوم پرهیز از انتقال آب غیرکارشناسی

شهرکرد-نماینده مردم شهرستان‌های فارسان، کیار، اردل و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی بر لزوم پرهیز از انتقال آب غیرکارشناسی تأکید و گفت: این موضوع باید با دقت و توجه ویژه‌ای بررسی شود.

لزوم پرهیز از انتقال آب غیرکارشناسی

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عزیزی صبح پنج شنبه به همراه رئیس کمیسیون کشاورزی، کارشناسان و معاونین وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، در بازدید از پروژه سد بابا حیدر، وضعیت پروژه‌های کشاورزی، دامپروری، شیلات، محیط زیست و منابع طبیعی را بررسی کرد.

وی با اشاره به اهمیت تأمین آب برای کشاورزی، شرب و صنعت، اظهار داشت: مدیریت صحیح و نگاه کارشناسی می‌تواند راهگشای مشکلات موجود باشد.

عزیزی تأکید کرد: جلسه جمع‌بندی این بازدیدها در استانداری یا اتاق بازرگانی استان برگزار خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد: مصوبات مؤثری برای تکمیل ۱۷ پروژه نیمه‌تمام و تأمین آب پروژه‌های کشاورزی اتخاذ گردد.

وی همچنین بر لزوم پرهیز از انتقال آب غیرکارشناسی تأکید و افزود: این موضوع باید با دقت و توجه ویژه‌ای بررسی شود تا منافع استان حفظ گردد.

عزیزی ابراز امیدواری کرد: این سفر و بررسی‌های انجام‌شده، به نفع استان و کشور باشد و بتواند گامی مؤثر در حل مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان بردارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

شانزده − 12 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.