اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 113842
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 ژانویه 2025 - 0:00 | 35 بازدید | ارسال توسط :

قتل زن توسط شوهرش در بردسکن

بردسکن- دادستان بردسکن گفت: قتل هولناک زنی در بردسکن توسط شوهرش که با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

قتل زن توسط شوهرش در بردسکن

به گزارش خبرنگار مهر، عباس درودی نیا عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تاریخ ۲۴ آذر ماه یک فقره فرار از منزل خانم جوانی به دادستانی گزارش شد که ضمن ارجاع موضوع به پلیس‌های تخصصی، با فوریت اقدامات اولیه و استعلامات لازم معمول در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با توجه بررسی‌های به عمل آمده احتمال وقوع جنایت و با احتمال قتل تحقیقات حسب دستور دادستانی به پلیس آگاهی محول شد.

دادستان بردسکن با بیان اینکه با توجه به تصاویر دوربین‌های مداربسته مظنون شوهر فقدانی است، گفت: بلافاصله با صدور قرار مناسب وی روانه زندان شد.

وی ادامه داد: با تحقیقات فنی و ویژه پلیسی وی به قتل همسر خودش به وسیله طناب اعتراف و حسب اعترافات نامبرده جسد مقتول از داخل زمین پشت مغازه متهم از زیر خاک کشف شده و ضمن تشدید قرار تأمین کیفری متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

درودی نیا افزود: در اعترافات اولیه متهم از عملی که انجام داده پشیمان و عمل خویش را ناشی از عصبانیت حاصله در نتیجه اختلافات فی مابین مطرح کرده که راه جبرانی میسر نیست.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی گفته شده که مقتول باردار بوده، افزود: تاکنون چنین چیزی محرز نشده و دستورات مربوطه جهت کشف موضوع و استعلام از پزشکی قانونی صادر شده است.

دادستان بردسکن از رسیدگی به پرونده قتل به لحاظ اهمیت موضوع با قاطعیت و فوریت تمام خبر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.