اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 3 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 130214
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 09 فوریه 2025 - 17:05 | 12 بازدید | ارسال توسط :

ظریف در سینما دیده شد + عکس

محمدجواد ظریف برای تماشای فیلم سینمایی «خدای جنگ» در برج میلاد تهران حضور یافت.

ظریف در سینما دیده شد + عکس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، معاون راهبردی رئیس جمهور با حضور در سینمای رسانه جشنواره فجر به تماشای فیلم «خدای جنگ» نشست.

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، امروز یکشنبه ۲۱ بهمن‌ماه برای تماشای فیلمی به کارگردانی حسین دارابی در مرکز همایش‌های برج میلاد که سینمایی رسانه و منتقدان است، حضور یافت.

«خدای جنگ» سومین ساخته حسین دارابی است که به تهیه‌کنندگی سعید سعدی در بخش مسابقه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

این فیلم به نویسندگی احسان ثقفی، روایتی از یک اتفاق تاریخی معاصر در جنگ ایران و عراق و پیرامون اولین روز‌های ایجاد یگان موشکی نیرو‌های مسلح ایران با محوریت حسن طهرانی مقدم است.

شخصیت حسن طهرانی مقدم در این فیلم به‌صورت مستقیم حضور ندارد و این اتفاق از زاویه نگاه یکی از همرزمان وی (با بازی ساعد سهیلی) روایت می‌شود.

ظریف در سینما دیده شد + عکس

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.