امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
- مدیرکل مرجع ملی حقوق کودک: افزایش سطح دغدغه و حساسیت جامعه به حقوق کودک را پیگیری میکنیم
- تهران شیشه: پیشرو در تولید شیشه خم سکوریت، تحولی در نمای ساختمان های مدرن
- هشدار معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان در رابطه با پیامکهای جعلی کلاهبرداران به روش ابلاغیه قضایی در سامانه ثنا
- تبلیغ هوشمندانه یک سس تند/ عکس
- دادگاههای صلح فرایند دادرسی را کوتاهتر خواهد کرد
- جانشین مرزبانی فراجا: حضور مرزنشینان در نقطه صفر مرزی نشان دهنده امنیت حاکم بر منطقه است
- کنایه سنگین زاکربرگ به اپل / فقط آیفون دارید که آن هم میراث استیو جابز است
- اختلال اینترنت برطرف شد – مشرق نیوز
- عجیبترین اتفاقات پرونده قضایی حمید نوری – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری دولتمردان
نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه مجلس به دنبال جلوگیری از ریخت و پاشهای غیر ضرور است، گفت: طرح ۲ فوریتی برای حذف حق ماموریت دلاری تهیه و در دستور کار مجلس قرار می گیرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب نامه روز چهارشنبه هیئت وزیران مبنی بر «لغو مصوبه حق ماموریت ریالی خارج از کشور و پرداخت حق ماموریت بصورت دلاری»، گفت: در دولت شهید رئیسی مصوبه ای، تصویب شد که حق ماموریت برای سفر خارجی ریالی بود اما این مصوبه توسط هیئت وزیران لغو شد.وی با بیان اینکه در شرایطی که مردم با سختی زندگی عادی خودشان را می گذرانند و بازنشستگان و اقشار دیگر دیگر جامعه درآمد کمی دارند و سفره شان هر روز کوچکتر می شود، نباید به بهانه سفر خارجی عده ای حق ماموریت بالا دریافت کنند، تصریح کرد: در همین راستا طرح ۲ فوریتی اصلاح بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط اینجانب تهیه شده است.نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح ۲ ماده دارد، تصریح کرد: بر اساس ماده یک، تبصره ای به بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری الحاق می گردد.حاجی دلیگانی تصریح کرد: بر اساس این تبصره هرگونه تفاوت در جبران خدمات کارکنان دولت در ماموریت های غیرثابت خارج با داخل کشور ممنوع است.وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال قانونمند کردن حق ماموریت ها هستیم، افزود: همچنین بر اساس ماده ۲ این طرح دولت موظف است آیین نامه های اجرایی مرتبط با این قانون را یک ماه پس از ابلاغ این قانون اصلاح یا تهیه، تصویب و ابلاغ کند.
نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور امروز شنبه جهت امضاء نمایندگان در سامانه قانونگذاری مجلس بارگذاری خواهد شد، با اشاره به دلایل تهیه این طرح در مجلس شورای اسلامی گفت: در افکار عمومی کشور سفرهای خارجی کارکنان دولت یکی از امتیازات شغلی کارکنان محسوب می شود به گونه ای که اگر در سازمانی اعلام شود بدون دستمزد به ماموریت بروند اکثریت کارکنان برای آن اعلام امادگی می کنند به عبارت علم اقتصاد مزد سفر خارجی در بازار عرضه و تقاضای نیروی کار ایران صفر و کمتر از ان است.حاجی دلیگانی تصریح کرد: همچنین اگر پرداخت حق ماموریت را در سفرهای داخلی و خارجی بپذیریم این را هم عقلا باید پبذیریم که زحمت یا سختی خاصی در سفرهای خارجی بیش از سفرهای داخلی به کارکنان تحمیل نمی شود تا مستوجب پاداش بیشتر باشد.وی سومین دلیل توجیهی تهیه طرح مذکور را اینگونه توضیح داد؛ سفر خارجی هزینه زیادی به دولت تحمیل می کند و فسادهای زیادی در این زمینه در دولتها وجود داشته است. تجربه دوران کرونا نشان داد که بسیاری از این سفرها غیرضرور است. اگر دولت نمی تواند از گسترش سفرهای خارجی جلوگیری کند حداقل می تواند برای آن مشوق قرار ندهد.این طرح برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن مجلس برسد.دولت شهید رئیسی برای صرفهجویی در هزینهها، تصویبکرد تا حق مأموریت سفرهایخارجی ریالی پرداختشود اما دولت پزشکیان این مصوبه را چهارشنبه گذشته لغوکرد تا حق ماموریتهای خارجی دوباره دلاری پرداخت شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.