اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 8 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 99853
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 دسامبر 2024 - 13:35 | 27 بازدید | ارسال توسط :

ضرورت کاهش مصرف برق در بخش‌های تجاری و فروشگاه‌های قم

قم- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم با تاکید بر ضرورت کاهش مصرف در بخش‌های تجاری، پاساژها و فروشگاه‌های استان خواستار اقدامات جدی برای حذف روشنایی‌های اضافی این واحدها شد.

ضرورت کاهش مصرف برق در بخش‌های تجاری و فروشگاه‌های قم

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف صادقی پیش از ظهر یکشنبه در نشستی با حضور مدیران و معاونان شرکت توزیع نیروی برق استان قم که در این شرکت برگزار شد، با تاکید بر هماهنگی و اجرای برنامه‌های ابلاغی، به ضرورت کاهش مصرف در بخش‌های تجاری، پاساژها و فروشگاه‌ها اشاره کرد و خواستار اقدامات جدی برای حذف روشنایی‌های اضافی واحدهای مذکور شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم با اشاره به اهمیت مدیریت خاموشی‌ها در بخش خانگی بیان کرد: معاونت بهره‌برداری امور برق مناطق باید برای کاهش مدت خاموشی‌ها در صورت بروز خرابی تجهیزات و اتفاقات، همکاران بخش اتفاقات و اپراتورهای اداره حوادث و اتفاقات را آگاه و آماده کنند تا با پایبندی کامل به برنامه‌های اعلام‌شده، رضایت مشترکین را جلب کنند.

صادقی تصریح کرد: با استفاده از تمام ظرفیت‌های عملیاتی و برگزاری مانورهای جهادی هفتگی، پایش و نظارت دقیقی بر مصرف انرژی در این بخش‌ها انجام شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم در ادامه بر لزوم نظارت مستمر بخش مشترکین بر اصناف و بخش‌های تجاری و کشاورزی تأکید و خاطرنشان کرد: نظارت ویژه بر فعالیت مراکز استخراج رمز ارز نیز از جمله اولویت‌ها است.

مدیران و معاونان شرکت توزیع برق استان قم در ادامه این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اقدامات پیشنهادات و نظریه‌هایی را در راستای بهبود مدیریت مصرف انرژی در فصل سرد زمستان مطرح کردند.

گفتنی است این جلسه در راستای بهبود مدیریت مصرف انرژی و افزایش رضایت مشترکین جهت تأمین پایدار شبکه توزیع برق در فصول سرد سال برگزار شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.