شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز - حمایت آنلاین

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 11 August , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۰ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 135300
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 18 فوریه 2025 - 1:25 | 39 بازدید | ارسال توسط :

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

کرج – ‏فرمانده انتظامی شهرستان کرج از انتشار تصویر فرد کلاهبردار به دستور ‏دادیار شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ فجر کرج خبر داد.

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پیمان گودرزی گفت: در پی ارجاع پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری فرد جوان از احدی از شهروندان به کلانتری ۱۴ رسالت شهرستان کرج رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی افزود: این فرد کلاهبردار با استفاده از کپی کارت شهروندان با دستگاه اسکیمر و برداشت غیرمجاز از حساب آنان اقدام به خرید طلا از برخی از طلافروشی‌های شهرستان کرج کرده است.

سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه با انجام تحقیقات پلیسی متهم همچنان تحت تعقیب بوده و شناسایی مخفیگاه وی در دستور کار پلیس قرار دارد گفت: شهروندان در صورت شناسایی تصویر یا اطلاع از این متهم می‌توانند به کلانتری ۱۴ رسالت واقع در میدان طالقانی شهرستان کرج مراجعه کنند و یا تماس با شماره تلفن ۱۱۰ موضوع را مطرح کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.