اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 27 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 141643
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 28 فوریه 2025 - 16:26 | 19 بازدید | ارسال توسط :

روسیه حملات تروریستی در مسکو و کریمه را خنثی کرد

سازمان امنیت فدرال روسیه امروز از خنثی سازی حملات تروریستی در مسکو و کریمه خبر داد.

روسیه حملات تروریستی در مسکو و کریمه را خنثی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سازمان امنیت فدرال روسیه (FSB) امروز جمعه از خنثی سازی حملاتی تروریستی در سیمفروپل (Simferopol) خبر داد.

این نهاد امنیتی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که حمله های تروریستی علیه سیمفروپل و کریمه با موفقیت خنثی شده است.

در بیانیه صادره از سوی سازمان امنیت فدرال روسیه در این خصوص آمده است: عاملان این حملات که یک شهروند روس و یک شهروند اوکراینی هستند در مسکو بازداشت شده اند.

یک بمب دست ساز و دو گذرنامه جعلی با اطلاعات شخصی جعلی از این افراد کشف و ضبط شد.

به گزارش راشا تودی، سازمان امنیت فدرال روسیه اضافه کرد که قرار بود مواد منفجره برای حمله ای تروریستی در صومعه «سرتنسکی» (Sretensky) استفاده شود.

خبرگزاری ریانووستی هم اعلام کرد که سازمان امنیت فدرال امنیت روسیه از حملات تروریستی تدارک دیده شده توسط سرویس های ویژه اوکراین در مسکو علیه اسقف اعظم تیخون، اسقف سیمفروپل و کریمه جلوگیری کرده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سیزده + 9 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.