اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 175493
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 27 آوریل 2025 - 4:23 | 17 بازدید | ارسال توسط :

رئیس اقلیم کردستان عراق حادثه انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

رئیس اقلیم کردستان عراق حادثه دردناک انفجار در بندر شهید رجایی را به ملت ایران تسلیت گفت.

رئیس اقلیم کردستان عراق حادثه انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری مهر، «نیچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق، در پیامی حادثه انفجار بندر شهیدرجایی در شهر بندرعباس را به رهبری جمهوری اسلامی، مردم ایران و خانواده محترم و بستگان قربانیان تسلیت گفت.

«نیچیروان ادریس بارزانی» در پی حادثه انفجار در بندر شهیدرجایی با مردم ایران، ابراز همدردی کرد و در پیام تسلیتی خود افزود: عمیق‌ترین تسلیت‌ها را به رهبری جمهوری اسلامی، مردم ایران، خانواده محترم و بستگان قربانیان انفجار امروز بندر شهیدرجایی در شهر بندرعباس تقدیم می‌کنیم. در این ناراحتی و غم جانکاه، شریک غمتان هستیم.

در ادامه این پیام تسلیت رئیس اقلیم کردستان عراق آمده است: از خداوند بزرگ مرتبه می‌خواهیم روح درگذشتگان را مورد رحمت و مهربانی خود قرار دهد و صبر و شکیبایی را به همگان عطا فرماید. امیدواریم که مجروحان این حادثه نیز هر چه زودتر شفا پیدا کنند؛ سلامتی و آرامش را نیز برای ملت دوست ایران آرزومندیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 × 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.