امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- مشرق نیوز – عکس/ برداشت گندم در هشترود
- اجازه نتانیاهو برای از سرگیری مذاکرات صلح با حماس
- صفر تا صد درباره واریز سود سهام عدالت در اسفند ۱۴۰۳
- سقوط ۳۳ هزار واحدی بورس | جزئیات عرضه اولیه غانیزان اعلام شد
- اروپای سالخورده و بحران بهداشتی؛ نتیجه قابل پیشبینی سیاستهای ضدمهاجرتی
- ۱۴ هکتار از اراضی ملی و دولتی درشهرستان پارسیان رفع تصرف شد
- دستگیری ۲۲ نفر از عوامل درگیری و تیراندازی در هویزه
- ابلاغیه جدید برای پوشاک اعلام شد + عکس
- پتروشیمی هگمتانه همدان به چرخه تولید بازگشت
دفتر بازرسی امور ویژه، مامور پایش انبارهای گمرکات و سازمان اموال تملیکی کشور شد/ بازدید سرزده از تمامی انبارها قبل از پایان سال/ بوشهر اولین مقصد دفتر ویژه
در پی دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور| دفتر بازرسی امور ویژه در پی دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، مامور پایش مستمر انبارهای گمرک، بنادر و سازمان اموال تملیکی سراسر کشور شد. خبرگزاری میزان – پیرو بازدید سال گذشته ریاست قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور از انبارهای گمرک، بندر و سازمان […]

در پی دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور|
دفتر بازرسی امور ویژه در پی دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، مامور پایش مستمر انبارهای گمرک، بنادر و سازمان اموال تملیکی سراسر کشور شد.
خبرگزاری میزان – پیرو بازدید سال گذشته ریاست قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور از انبارهای گمرک، بندر و سازمان اموال تملیکی بوشهر و مشاهده معضلات جدی، پس از صدور دستورات متقن و جامع از سوی مقامات مزبور موضوع در دستور کار بازرسی کل استان بوشهر، سازمان جمع آوری اموال تملیکی کشور و بوشهر و گمرک و بنادر بوشهر قرار گرفت که حسب گزارش نهادهای مزبور اقدامات جامع و موثری بعمل آمده است.
در این راستا به منظور ارزیابی و پالایش مستمر و سنجش نتیجه بخشی دستورات و اقدامات، خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان را مامور کرد که نسبت به بازرسی مستمر و سرزده از انبارهای گمرک، بنادر و سازمان اموال تملیکی سراسر کشور اقدام کند.
بر این اساس در ۱۰ اسفند ماه سال جاری بازرس قضایی و سرپرست دفتر ویژه در بوشهر حاضر و از تمامی انبارهای گمرک، بندر وسازمان جمع آوری اموال تملیکی بازدید کرد.
رصد و پایش این انبار حکایت از آن دارد که اقدامات بسیار موثر بوده و وضعیت نابسامان سابق بهبود یافته و فرآیندها و وضعیت اصلاح شده است لذا ضمن اعلام مراتب تقدیر از مسئولان امر، نواقص باقیمانده قبلی به همراه دستورات و پیشنهادات به متصدیان امر اعلام و ابلاغ شد.
بر اساس این گزارش بازدید ملی از سایر استانها قبل از اتمام سال در دستور کار دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور است و بازرسان این سازمان در پایان هفته نیز در انبارهای اموال تملیکی هشت استان دیگر حضور خواهند یافت.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.