امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
- بسیجی دشتستانی در جشنواره بانوان حریم رسالت خوش درخشید
- مدارس ابتدایی چند شهر کهگیلویه و بویراحمد در شیفت صبح یکشنبه غیر حضوری شد
- هشدار کمبود متخصص بیهوشی – مشرق نیوز
- نگاه ویژه وزارت بهداشت به جایگاه پرستاران
- ایران: اقدامات غیرقانونی اسرائیل باید سازمان ملل را ترغیب به بازبینی عضویت این رژیم کند
- موج اخراج کارکنان غول فناوری، اما چراغ خاموش!
- پوستر دوازدهمین المپیاد ورزشی محلات در یزد رونمایی شد
- بزرگترین مشتریان تسلیحاتی رژیم صهیونیستی چه کشورهایی هستند؟+ اینفو
- ستاد امر به معروف تهران خواستار عزل ظریف شد + عکس
دستگیری سارق منزل در بالای درخت
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق منزل در محله مسعودیه خبر داد. خبرگزاری میزان – طبق اعلام خبرگزاری پلیس، سرهنگ علی قاسم پور گفت: روز گذشته ماموران کلانتری مسعودیه، گزارشی مبنی دیده شدن سارقی در خیابان موسوی تهران دریافت کردند که قصد سرقت از منازل را داشت. وی بیان کرد: بلافاصله ماموران پلیس، خود […]

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق منزل در محله مسعودیه خبر داد.
خبرگزاری میزان – طبق اعلام خبرگزاری پلیس، سرهنگ علی قاسم پور گفت: روز گذشته ماموران کلانتری مسعودیه، گزارشی مبنی دیده شدن سارقی در خیابان موسوی تهران دریافت کردند که قصد سرقت از منازل را داشت.
وی بیان کرد: بلافاصله ماموران پلیس، خود را به محل گزارش شده رساندند و سریعا کل ساختمان و حوالی آن را مورد بررسی قرار دادند.
سرهنگ قاسم پور ادامه داد: ماموران اعزامی در بررسیهای پلیسی، متوجه موردی نشده و در هنگام خروج از ساختمان متوجه مخفی شدن فردی در بالای درختان شدند. فلذا وی را از بالای درخت به پایین آوردند.
این مقام انتظامی ابرازداشت: در بازرسی بدنی از این فرد، چند قطعه طلا و آلات و ادوات سرقت کشف شد و متهم به سرقت از منزل اعتراف کرد.
رئیس پلیس پیشگیری تهران گفت: متهم برای سیر روند قانونی به کلانتری منتقل و اموال مسروقه در مسیر عودت به مالک آن قرار گرفت.
سرهنگ قاسم پور در پایان به مردم توصیه کردد: در ایام نوروز که مردم به مسافرت یا دید و بازدید اقوام میروند، حتما وسایل قیمتی از طلا و جواهرآلات را در صندوق امانت بانکها قرار دهند و در صورت مشاهده موارد سرقت و دزدی فورا با ۱۱۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.