امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- دومین عیدی دولت به مردم در راه است | زمان واریز اعلام شد
- اختتامیه «هماوری قرآنی آلاء» در گیلان
- دستگیری ومتلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز در لالجین
- آغاز سیودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم؛ بازدید مردمی از فردا
- میلوشویچ: نساجی برای ماندن در لیگ کار سختی پیش رو دارد
- توقیف ناگهانی و شوککننده خودروها در کوچه و خیابان/ «مجازات کشف حجاب در خودرو جزای نقدی است، نه توقیف اتومبیل»
- دویدن در هوای سرد بهتر است یا هوای گرم؟
- سرقت از کودکان با زورگیری – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- حزب الله و مقاومت با عزمی راسختر بر صهیونیستها خواهند تازید
دستگاههای اجرایی مصوبات خلاف آرای دیوان وضع نکنند/ نهادهای متخلف مسئول جبران خسارت وارده به اشخاص هستند
رئیس دیوان عدالت اداری در مکاتبهای خطاب به دستگاههای اجرایی ضمن تاکید بر لزوم توجه به مفاد ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری از سوی این نهادها، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی که مصوبات خلاف آرای قبلی هیئت عمومی دیوان وضع کنند مسئول جبران خسارت وارده به اشخاص هستند و به عنوان مستنکف شناخته میشوند. خبرگزاری […]

رئیس دیوان عدالت اداری در مکاتبهای خطاب به دستگاههای اجرایی ضمن تاکید بر لزوم توجه به مفاد ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری از سوی این نهادها، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی که مصوبات خلاف آرای قبلی هیئت عمومی دیوان وضع کنند مسئول جبران خسارت وارده به اشخاص هستند و به عنوان مستنکف شناخته میشوند.
خبرگزاری میزان– به موجب ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری مقرر شده «چنانچه مصوبهای در هیئت عمومی ابطال شود، پس از ابلاغ رای به طرف شکایت یا انتشار در روزنامه رسمی، رعایت مفاد آن برای مرجع طرف شکایت و سایر مراجع و مقامات مسئول دستگاههای موضوع ماده (۱۲) این قانون الزامی است. هرگاه مراجع و مقامات مذکور مصوبه جدیدی تحت هر عنوانی مغایر با مفاد رای مذکور تصویب کنند، به درخواست رئیس دیوان موضوع به صورت خارج از نوبت و بدون رعایت مفاد ماده (۸۳) این قانون و فقط با دعوت از نماینده مرجع صدور مصوبه جدید، در هیئت صادرکننده رای قبلی، رسیدگی و از تاریخ تصویب ابطال میشود. در صورتی که مصوبه جدید ابطال شود و مشخص شود وضع آن به جهت عدم تبعیت از مفاد آرای قبلی صادره از سوی هیئت عمومی دیوان بوده است، مقامات و اعضایی که برخلاف رای دیوان مبادرت به وضع چنین مقررهای نمودهاند، مسئول جبران خسارات وارده به اشخاص بوده و به عنوان مستنکف شناخته شده و مشمول ماده (۱۱۲) این قانون میشوند».
بر اساس این ماده قانونی، پس از ابطال یک مصوبه در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، رعایت مفاد آن رای برای تمامی دستگاههای موضوع ماده ۱۲ قانون دیوان عدالت اداری الزامی بوده و مقامات مسئول نمیتوانند مصوبه مغایر با مفاد رای ابطالی هیات عمومی وضع کنند.
بر پایه این گزارش؛ حجتالاسلام و المسلمین احمدرضا عابدی، رئیس دیوان عدالت ادرای در راستای پاسداری از حاکمیت قانون و تحقق اداره مطلوب، طی مکاتبهای به تمام وزرای دولت اجرای مفاد ماده ۹۲ قانون دیوان عدالت اداری را خواستار شد.
در قسمتی از این نامهها آمده است؛ در صورت امتناع مقامات از اجرای مفاد این ماده، مقامات مذکور «مسؤول جبران خسارات وارده به اشخاص بوده و به عنوان مستنکف شناخته شده و مشمول ماده (۱۱۲) این قانون دیوان عدالت ادرای» خواهند بود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.