اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 79753
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2024 - 1:39 | 27 بازدید | ارسال توسط :

حمایت ویژه‌ای از کشاورزان استان بوشهر خواهیم داشت

بوشهر – استاندار بوشهر با تاکید بر تقویت صادرات خرما گفت: حمایت ویژه‌ای از کشاورزان استان بوشهر خواهیم داشت.

حمایت ویژه‌ای از کشاورزان استان بوشهر خواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع سه‌شنبه شب در جشنواره خرمای بوشهر اظهار کرد: ایران از برترین کشورهای تولید خرما است و ظرفیت‌های کم‌نظیری در این زمینه وجود دارد.

وی با اشاره به وجود ۲۸۰ هزار سطح زیر کشت خرما در ۱۵ استان کشور، افزود: تولید خرمای ما در واحد سطح پایین است که باید زمینه افزایش تولید فراهم شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه نخل و خرما اشتغال گسترده‌ای در استان ایجاد کرده است، افزود: ارزش کل خرمای کشور بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: در صورتی که زمینه صادرات تسهیل شود، خرما جایگاه بهتری در افزایش درآمد و تولید ناخالص داخلی خواهد داشت.

زارع گفت: با افتخار در کنار کشاورزان و نخلداران خواهم بود و حمایت‌های لازم را خواهیم داشت. چنین جشنواره‌هایی نقش مهمی در توسعه فروش خواهد داشت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سیزده + ده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.