اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 3 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 63927
      پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 30 سپتامبر 2024 - 8:06 | 21 بازدید | ارسال توسط :

    حمایت مدیران دولتی از صنعت نباید جانبدارانه و با رزومه‌سازی باشد

    رئیس کل دادگستری یزد با بیان اینکه حمایت از تولید و صنعت از اولویت‌های نظام است، گفت: حمایت از مدیران صنایع و کارآفرینان نباید جانب‌دارانه و با هدف رزومه سازی و ارائه گزارش عملکرد باشد. خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در دیدار مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تصریح کرد: دستگاه قضا تمام قد […]

    حمایت مدیران دولتی از صنعت نباید جانبدارانه و با رزومه‌سازی باشد

    رئیس کل دادگستری یزد با بیان اینکه حمایت از تولید و صنعت از اولویت‌های نظام است، گفت: حمایت از مدیران صنایع و کارآفرینان نباید جانب‌دارانه و با هدف رزومه سازی و ارائه گزارش عملکرد باشد.

    خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در دیدار مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تصریح کرد: دستگاه قضا تمام قد حامی بخش صنعت، تولید و حوزه کارآفرینی و اشتغال است، اما نباید این حمایت‌ها به گونه‌ای باشد که بعضی از فعالان اقتصادی مردم و سرمایه کشور را با هدف درآمد و منفعت خود گرو بگیرند و از آن سوءاستفاده کنند.

    وی با اشاره به محدود بودن منابع و امکانات در حوزه حمایت از تولید و صنعت تصریح کرد: واگذاری‌ها و حمایت‌ها از تولید و صنعت باید هدفمند و براساس سیاست‌های کلی نظام و اسناد بالادستی صورت گیرد.

    رئیس کل دادگستری استان یزد با گلایه از وضعیت برخی از زمین‌های واگذار شده در مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی استان افزود: واگذاری باید به میزان واقعی نیاز طرح باشد و بر فرض اینکه بخواهیم توسعه‌های آینده را هم لحاظ کنیم، مازاد باید به صورت فریز در نظر گرفته شده و واگذاری آن منوط به تصویب و انجام طرح ارائه توسعه به صورت کامل باشد در غیر اینصورت موجب حق برای شخص و تضیع بیت المال خواهد بود.

    وی گفت: با توجه به اصلاح اساسنامه مربوط به نحوه واگذاری مدیریت شهرک‌های صنعتی کشور، جهت اجرای آن در استان موضوع توسط شرکت‌ها و سازمان ثبت اسناد بررسی و در دستور کار قرار گیرد.

    حجت‌الاسلام والمسلمین طهماسبی اضافه کرد: در حوزه تولید هر مدیر و نهادی که به صورت صادقانه و دلسوزانه وارد میدان عمل شود مورد حمایت قاطع دادگستری خواهد بود.

    رئیس کل دادگستری یزد با بیان اینکه حمایت از تولید و صنعت از اولویت‌های نظام است، گفت: حمایت از مدیران صنایع و کارآفرینان نباید جانب‌دارانه و با هدف رزومه سازی و ارائه گزارش عملکرد باشد.

    انتهای پیام/ 



    منبع

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    پانزده + 18 =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.