حماس ۲۹ نوامبر را روز تجدید حرکت‌های مردمی علیه جنایات اسرائیل نامید - حمایت آنلاین

حماس ۲۹ نوامبر را روز تجدید حرکت‌های مردمی علیه جنایات اسرائیل نامید - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 12 July , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 29 نوامبر 2025 - 12:15 | 65 بازدید | ارسال توسط :

حماس ۲۹ نوامبر را روز تجدید حرکت‌های مردمی علیه جنایات اسرائیل نامید

جنبش حماس روز ۲۹ نوامبر را روز جهانی تشدید فعالیت‌های ضد صهیونیستی و مقابله با جنایت‌ها و تجاوزهای این رژیم نامگذاری کرد.

حماس ۲۹ نوامبر را روز تجدید حرکت‌های مردمی علیه جنایات اسرائیل نامید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین، خواستار تشدید حرکت جهانی علیه اشغالگری و اقدامات جنایتکارانه آن علیه مردم و سرزمین فلسطین و تقویت همه اشکال همبستگی با آرمان عادلانه و حقوق مشروع فلسطین برای آزادی و استقلال شد.

حماس در این بیانیه از حرکت جهانی مردمی در همبستگی با مردم فلسطین تمجید کرده و از مواضع رسمی و مردمی حمایت کننده از آرمان عادلانه آن قدردانی کرد.

این بیانیه خواستار یکپارچه‌سازی تلاش‌ها و حمایت از مبارزه مردم فلسطین تا پایان اشغالگری شد و از توده‌های امت اسلام و آزادگان جهان خواست که شنبه ۲۹ نوامبر را روز جهانی تجدید فعالیت‌های حرکت مردمی جهانی علیه اشغالگری صهیونیستی و جنایت‌های آن و تجاوز از توافق آتش‌بس در نوار غزه و تشدید تروریسم در کرانه باختری و قدس اشغالی بدانند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

پانزده + 19 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.