امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- دشمن درصدد ایجاد اغتشاش در کشور است
- رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «وفیق صفا»: هیچ ارتباطی میان حزبالله و حادثه رخداده برای «یونیفل» وجود ندارد
- تصادف در جاده «گناوه – برازجان» ۴ مصدوم بر جای گذاشت
- کشته شدن پنج نظامی اسرائیلی در عملیات ترکیبی قسام در جبالیا
- ابلاغ سیاستهای محوری دانشگاه جامع علمی کاربردی
- نقاب از چهره الجولانی افتاد؛ بازداشت علویها در ۶ شهر سوریه آغاز شد
- بهره برداری کامل از قطعه یک باند دوم کمربندی غربی زاهدان
- اعلام الگوی تجمعی بارشها طی ۵ روز آینده
حضور القاعده در خاک ایران واقعیت دارد؟
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، با ارسال نامهای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد، گزارش اخیر تیم نظارت بر تحریمهای سازمان ملل را که در آن ادعاهایی درباره حضور اعضای القاعده در ایران مطرح شده بود را قویاً رد کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، جمهوری اسلامی ایران در نامهای به شورای امنیت این ادعاها را «بیاساس، مغرضانه و فاقد هرگونه مدرک مستند» خوانده و تأکید کرده است که چنین اتهاماتی تنها بر مبنای ادعاهای یک کشور خاص و بدون ارائه شواهد مطرح شدهاند.
امیر سعید ایروانی با اشاره به سوابق ایران در مبارزه میدانی با گروههای تروریستی همچون داعش و القاعده، تصریح کرده است که جمهوری اسلامی نه تنها هیچگاه پناهگاهی برای تروریستها نبوده، بلکه خود قربانی تروریسم سازمانیافته مورد حمایت برخی دولتهاست.
در این نامه، تلاش برای ارتباط دادن ایران با فعالیتهای القاعده در سوریه، لبنان، افغانستان و یمن نیز «فاقد مبنای واقعی» توصیف شده است.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با استناد به عملیاتهای اخیر انصارالله علیه القاعده در یمن و تهدید مستقیم این گروه علیه نیروهای انصارالله، تاکید کرده است که برخلاف ادعای گزارش، میان این دو گروه تضاد عملیاتی آشکار وجود دارد. ایروانی همچنین با اشاره به افزایش عملیات تروریستی در منطقه و نقش برخی دولتها در انتقال و بهرهبرداری ابزاری از تروریسم، خواستار تجدیدنظر در رویکردهای غیرحرفهای و سیاسیمحور تیم نظارت سازمان ملل شد و از کمیته تحریمهای شورای امنیت خواست تا با پرهیز از جانبداری سیاسی، تهدیدهای واقعی علیه امنیت منطقهای و جهانی را مورد توجه قرار دهد.
جمهوری اسلامی ایران در پایان این نامه بر تعهد خود به همکاری منطقهای و بینالمللی در مبارزه با تروریسم، از جمله از طریق سازمان همکاری شانگهای، تأکید کرده و خواستار تبادل اطلاعات امنیتی برای تقویت مقابله جهانی با تهدیدات تروریستی شده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.