اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 127555
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 05 فوریه 2025 - 13:34 | 25 بازدید | ارسال توسط :

جشنواره طرح های برتر قرآنی در مازندران پایان یافت

بابل -همزمان با دهه فجر اختتامیه جشنواره طرح های برتر قرآنی در مازندران برگزار شد.

جشنواره طرح های برتر قرآنی در مازندران پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه نخستین جشنواره طرح‌های برتر قرآنی استان مازندران در راستای حمایت از تشکل‌های قرآنی مردمی پیش از ظهر چهارشنبه در بابل برگزار شد.

در این جشنواره که ۷۰ طرح قرآنی از سوی تشکل‌های قرآن مردمی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، از سوی کمیته داوری داوران، ۹ اثر به جشنواره پایانی راه یافتند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره که در سالن شهید آوینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران برگزار شد به صاحبان طرح‌های برتر، جوایز نفیسی همراه با تندیس جشنواره و لوح تقدیر اعطا شد.

در مراسم اختتامیه جشنواره مؤسسه قرآنی حکمت ساری و قلم صنع بابل به عنوان مؤسسات برگزیده در این جشنواره معرفی شدند.

همچنین به ۷ مؤسسه برتر که طرح قرآنی پیشنهادی به اختتامیه راه یافت با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مازندران با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل به عمل آمد.

مراسم اختتامیه به مناسبت ایام الله دهه فجر با حضور جمعی از مدیران مراکز قرآنی و فعالان در بابل برگزار شد

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

9 − پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.