اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 10 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 118910
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 18 ژانویه 2025 - 17:04 | 25 بازدید | ارسال توسط :

جزئیات تازه از ترور ۲ قاضی دادگستری/ تحقیقات امنیتی آغاز شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: بلافاصله تحقیقات برای شناسایی عوامل پشت صحنه این عامل نفوذی شروع شده و با توجه به خودکشی این فرد، عوامل حفاظتی و امنیتی مستقر شدند و تحقیقات خود را شروع کرده‌اند امیدواریم تا ساعات آینده اطلاعات جدیدی اگر به دستمان رسید به اطلاع مردم ایران برسانیم.

جزئیات تازه از ترور ۲ قاضی دادگستری/ تحقیقات امنیتی آغاز شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از انتخاب، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه در مورد جزئیات جدید حادثه تروریستی امروز و اینکه گفته شده یک قاضی دیگر نیز مورد اصابت قرار گرفته است، عنوان کرد: ضمن عرض تسلیت به خانواده شهدای امروز که به دست نیروی نفوذی و تروریست به شهادت رسیدند باید بگویم که در حادثه امروز فقط دو قاضی به شهادت رسیدند و یک محافظین مجروح شده است و بستری است. قاضی دیگری که گفته می‌شود مجروح شده است، تکذیب می‌شود.
وی افزود: بلافاصله تحقیقات برای شناسایی عوامل پشت صحنه این عامل نفوذی شروع شده و با توجه به خودکشی این فرد، عوامل حفاظتی و امنیتی مستقر شدند و تحقیقات خود را شروع کرده‌اند امیدواریم تا ساعات آینده اطلاعات جدیدی اگر به دستمان رسید به اطلاع مردم ایران برسانیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نوزده + پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.