اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 133078
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 14 فوریه 2025 - 17:04 | 16 بازدید | ارسال توسط :

تکذیب یک ادعای خبرساز درباره سخنان رهبری

در پی انتشار سخنان رهبری در دیدار با دانشمندان، مسئولان و متخصصان صنعت دفاعی با تیتر «فرمان جدید: رهبر انقلاب خواستار افزایش برد موشک‌ها شدند» در روزنامه سازندگی؛ مهدی فضائلی عضو دفتر رهبری صدرو چنین فرمانی را «کذب محض» خواند.

تکذیب یک ادعای خبرساز درباره سخنان رهبری

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از عصر ایران؛ مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی اکس با تاکید بر این تیتر در صفحه نخست روزنامه سازندگی نوشت: کذب محض!

گفتنی است مقام معظم رهبری در این دیدار با تاکید بر قانع نشدن صنایع دفاعی به وضعیت کنونی و تشویق ایشان به نوآوری و ابتکار گفتند: « پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد. مثلاً اگر در دوره‌ای، حدی از دقت برای موشک‌ها در نظر گرفته بودیم و امروز نیازمند افزایش آن هستیم، این کار باید انجام شود.» 

احتمالا این بخش از سخنان رهبری از سوی تیتر زن این روزنامه مورد خوانش اشتباه قرار گرفته و د ستور رهبری مبنی بر افزایش دقت موشک ها را با افزایش برد یکی دانسته و چنین تیتری را درج کرده اند.

تکذیب یک ادعای خبرساز درباره سخنان رهبری

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

شانزده − یازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.