اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 30 May , 2025
امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 87135
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 24 نوامبر 2024 - 16:43 | 25 بازدید | ارسال توسط :

تولید سلاح روسیه در ۳ ماه به اندازه یک سالِ کل اتحادیه اروپاست

وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که در حال حاضر تولید سلاح روسیه در ۳ ماه به اندازه کل کشورهای اتحادیه اروپا در عرض یک سال است.

تولید سلاح روسیه در ۳ ماه به اندازه یک سالِ کل اتحادیه اروپاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که در حال حاضر روسیه طی سه ماه به اندازه یک سال کل کشورهای اتحادیه اروپا سلاح و مهمات تولید می‌کند.

به گفته وزیر دفاع آلمان «اروپا هم‌اکنون با یک تهید طولانی‌مدت مواجهه است و بحران اوکراین دیگر یک جنگ منطقه‌ای نیست.»

پیش از این ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور رویسه تأکید کرده بود که «با وجود همه مشکلات روسیه عرصه اقتصاد را به عرصه جنگ منتقل نمی‌کند.»

به گفته پوتین «حمله روسیه به ناتو موضوعی تخیلی است؛ چنین تهدیدی وجود ندارد. در اوکراین، روسیه از خودش دفاع می‌کند.»

وزیر دفاع آلمان هفته پیش هم اعلام کرد که برای دست‌یابی به صلح در اوکراین، باید به گفتگوها با روسیه ادامه دهیم.

وی که با رسانه‌های آلمانی گفتگو می‌کرد، دراین‌باره گفت: ما نیاز داریم که بارها و بارها گفت‌وگو با روسیه بر سر دست‌یابی به صلح در اوکراین ادامه دهیم.

با این حال وزیر دفاع آلمان تأکید کرد که تاکنون هیچ تغییری در موضع روسیه درباره صلح در اوکراین دیده نمی‌شود.

وزیر دفاع آلمان همچنین تأکید کرد که به نظر او ارسال موشک‌های دوربرد کروز «تاروس» به کی‌یف وضعیت در خطوط جبهه را تغییر نخواهد داد.

به جای گفت‌وگو درباره ارسال موشک‌های آلمانی به اوکراین، پیستوریوس خواستار کمک‌های طولانی‌مدت نظامی به کی‌یف شد.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان دیروز دوشنبه با دفاع از تماس تلفنی اخیر خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد: من در این تماس بر ادامه حمایت تزلزل ناپذیر از اوکراین تاکید کردم. من به پوتین خاطر نشان کردم نباید انتظار کاهش حمایت آلمان، اتحادیه اروپا، و سایر کشورهای جهان از اوکراین را داشته باشد.

وی تاکید کرد: من به پوتین گفتم اکنون وظیفه اوست که برای پایان منازعه اوکراین تلاش کند و این موضوع به طور مستقیم به تصمیمات او بستگی دارد.

اولاف شولتز همچنین از تماس بسیار خوب و مهم خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا پس از پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ این کشور خبر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.