اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 28 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 62702
  پرینت خانه » جامعه تاریخ انتشار : 25 سپتامبر 2024 - 13:41 | 12 بازدید | ارسال توسط :

توقف تمامی احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان علوم پزشکی به دستور وزیر بهداشت

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: تمامی دانشجویانی که دارای احکام انضباطی هستند در دانشگاه‌های محل تحصیل خود می‌توانند درس خود را شروع کنند؛ اینطور نیست دانشجویی به دانشگاه‌های دیگر جابجا شوند. خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، مسعود حبیبی اظهار داشت: پس از حوادث سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دانشگاه‌ها، احکامی از سوی […]

توقف تمامی احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان علوم پزشکی به دستور وزیر بهداشت

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: تمامی دانشجویانی که دارای احکام انضباطی هستند در دانشگاه‌های محل تحصیل خود می‌توانند درس خود را شروع کنند؛ اینطور نیست دانشجویی به دانشگاه‌های دیگر جابجا شوند.

خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، مسعود حبیبی اظهار داشت: پس از حوادث سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دانشگاه‌ها، احکامی از سوی کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و کمیته مرکزی وزارت بهداشت، صادر شده بود که بعد از فروکش کردن حوادث، مقام معظم رهبری تاکید داشتند که باید با رافت اسلامی با دانشجویان برخورد شود.

وی افزود: پزشکیان نیز از روز اول ریاست جمهوری تاکید داشت که حتما احکام انضباطی دانشجویان معترض بازبینی شود و دانشجویان به تحصیل برگردند، چراکه بسیاری از دانشجویان نسبت به مراحل طی شده برای صدور حکم و همچنین لحاظ نکردن فرصت اعتراض و نداشتن فرصت دفاع، گلایه داشتند.

به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، برای افزایش انسجام ملی و علقه دانشجویان به کشور عزیزمان ایجاب می‌کرد تا با بخشش و بزرگ منشی با خطا‌های احتمالی برخورد شود.

وی یادآور شد: در شیوه نامه اجرایی پیش بینی شده، روسای دانشگاه‌ها می‌توانند درخواست بررسی و بازبینی احکام، حتی احکام قطعی را به کمیته مرکزی انضباطی ارائه کنند و وزیر بهداشت نیز اختیار دارد که احکام کمیته انضباطی را معلق کند و پیشنهاد رسیدگی و تخفیف و بخشش احکام را به شورای مرکزی انضباطی ارائه دهد.

حبیبی با بیان اینکه تمام احکام کمیته انضباطی در دو سال گذشته چه حکم اخراج که البته زیاد نیست، چه انتقال به دانشگاه‌های دیگر و یا تعلیق، مشمول بررسی مجدد شد، از توقف تمامی احکام تا زمان بررسی مجدد خبر داد و گفت: این دانشجویان از ترم تحصیلی جدید در دانشگاه‌های خود ثبت نام کرده و مشغول به تحصیل می‌شوند.

معاون فرهنگی دانشجویی در پایان ابراز امیدواری کرد که در بررسی مجدد با رافت اسلامی، شاهد بیشترین بخشش و تخفیف احکام انضباطی باشیم.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پانزده − 9 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.