امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- پیشنهاد جذاب مجلس برای عید و ماه رمضان | بسته های معیشتی برای کارمندان
- واحد فناور پردیس کشاورزی قزوین رتبه نخست را کسب کرد
- توسعه اقتصاد آبادان بدون هوش مصنوعی محکوم به شکست است
- برگزاری رقابت پارسای سه دقیقهای در دانشگاه علم و صنعت
- جمعیت عراق از مرز ۴۵ میلیون نفر عبور کرد
- گسترش قتل و غارت در سوریه؛ هر ۱۰ دقیقه یک حمله از سوی عناصر الجولانی
- اقدام افراد مسلح علیه پاسگاه انتظامی چشمه زیارت زاهدان شکست خورد
- دعوت مدیر آموزش و پرورش گناباد برای حضور فرهنگیان در راهپیمایی قدس
- تولید ۵۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سرزمین آفتاب هدفگذاری شد
تهدید منافع کارگران و بازنشستگان | بدهی های دولت از جیب چه کسانی پرداخت می شود؟
سپردن مسئولیت حسابرسی و تعیین میزان دیون دولت به وزارت اقتصاد و دارایی به نوعی معادل واگذاری اختیار تعیین میزان دین به خود مدیون است! در حالی که “سازمان حسابرسی” مرجع رسمی و انحصاری برای بررسی بدهیهای دولت به صندوقهای بازنشستگی، از جمله تأمین اجتماعی، به شمار میرود.

دهقانکیا افزود: بر اساس ماده یک “قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور” و تبصرههای یک و ۲ ماده یک آییننامه اجرایی ماده موصوف و نیز قانون تشکیل سازمان حسابرسی،”سازمان حسابرسی” به عنوان مرجع تأیید بدهیهای دولت تعیین شده و تغییر آن به موجب قانون موقت مغایر بند (الف) ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت است که درج احکام دائمی و اصلاح قوانین دائمی در قوانین بودجه سنواتی را ممنوع کرده است.
وی با تأکید بر اینکه این بدعت جدید در تعریف حسابرس ویژه با سیاستهای کلی تامین اجتماعی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز مغایرت دارد، متذکر شد: این سیاستها بر لزوم طراحی و اجرای یک سیستم تامین اجتماعی کارآمد، عدالتبنیان و کرامتبخش تاکید دارد اما شرط گذاشتن حسابرسیهای ویژه برای پرداخت بدهیهای دولت، به جای تقویت این سیستم، آن را تضعیف میکند و مغایر با تأکید مصرح سیاستهای کلی تامین اجتماعی مبنی جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای دولت به صندوق های بازنشستگی است.
دهقانکیا تصریح کرد: از منظر دیگر، سپردن مسئولیت حسابرسی و تشخیص میزان دیون دولت به وزارت اقتصاد و دارایی، به نوعی سپردن اختیار تعیین میزان دین به خود مدیون است!به عبارت دیگر، اینکه تشخیص میزان بدهی به بدهکار سپرده شود، قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مرجع پرداخت بدهیهای دولت، وزارت امور اقتصادی و دارایی است لذا قرار گرفتن حسابرسی و تشخیص میزان دیون دولت بر عهده وزارت مذکور، به نوعی سپردن اختیار تعیین میزان دین به شخص مدیون محسوب میشود و از این حیث لازم است «سازمان حسابرسی» به عنوان مرجع تأیید بدهی های دولت تعیین شود.
دهقانکیا یادآور شد: این مسئله، اصل شفافیت و عدالت در پرداخت بدهیها را زیر سؤال برده و یک تعارض منافع آشکار است که منافع کارگران و بازنشستگان را تهدید کرده و سازمان تأمین اجتماعی را در انجام تعهدات خود دچار مشکلات جدی میکند لذا به عنوان نماینده بازنشستگان خواستار حذف یا اصلاح این بند در لایحه بودجه هستیم تا حقوق بیمهشدگان تامین اجتماعی تضییع نشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.