اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 128565
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 06 فوریه 2025 - 22:16 | 19 بازدید | ارسال توسط :

تصویر هدیه تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

تصویر پیجری که بنیامین نتانیاهو در سفر به آمریکا و به نشانه عملیات تروریستی ضد حزب الله لبنان به دونالد ترامپ هدیه داد، منتشر شد.

تصویر هدیه تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به یاد عملیات تروریستی این رژیم علیه حزب الله لبنان، یک پیجر طلایی به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هدیه داد.

بر اساس این گزارش، یکی از مشاوران دفتر بنیامین نتانیاهو تصویری از پیجری که او به دونالد ترامپ هدیه داد، منتشر کرد.

بر روی این پیجر نوشته شده است: با هر دو دست فشار دهید.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا در واکنش به این هدیه گفت که «این یک عملیات بزرگ بود».

در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکی تاکی که برای استفاده حزب الله لبنان در نظر گرفته شده بود، به‌طور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله رژیم صهیونیستی منفجر شدند که به شهادت و مجروح شدن صدها نفر منجر شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 + 6 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.