امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- دو تقاطع غیرهمسطح جدید تا پایان سال در قم اجرایی می شود
- تهران قدیم| عکسی بسیار قدیمی از مجسمه فردوسی/ چه کسی این مجسمه را ساخته است؟
- همایش دانشگاه، ارز آوری و اشتغال زایی
- حمله با چاقو در مرکز آمستردام با ۵ زخمی+ فیلم
- تورم سال بعد قطعا بیشتر از ۳۰ درصد خواهد بود/ تحقق رشد ۸ درصدی در شرایط فعلی سخت است
- تعرفههای پزشکی ۱۴۰۳ هنوز ابلاغ نشده است
- نخست وزیر عراق چهارشنبه هفته جاری به ایران می آید
- توصیههای پلیس در خصوص چهارشنبه آخر سال
- مشرق نیوز – عکس/ نشاء برنج در گیلان
تصویب طرح اعمال تحریم علیه مقامهای لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا
مجلس نمایندگان آمریکا طرح اعمال تحریم علیه مقامهای دیوان بینالمللی کیفری را تصویب کرد.

مجلس نمایندگان آمریکا، بهتازگی لایحه اعمال تحریم علیه مقامهای دیوان بینالمللی کیفری ICC ازسوی آمریکا را تصویب کرد.
به گزارش رویترز، براساس طرح مجلس نمایندگان آمریکا که با ۲۴۳ رای موافق در مقابل ۱۴۰ رای مخالف تصویب شد، صدور روادید برای مقامهای دیوان بینالمللی کیفری که آمریکاییها و متحدان واشنگتن را تحت تعقیب قرار میدهند، ممنوع میشود.
طرح یادشده ادعا میکند که صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو و یوآف گالانت، نخستوزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی ازسوی دیوان بینالمللی کیفری به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه محکوم و غیرقانونی است؛ این طرح همچنین پیشنهاد میدهد که آمریکا باید تمام بودجه دیوان بینالمللی کیفری را لغو کند.
۴۵ نماینده دموکرات آمریکا به ۱۹۸ نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان این کشور در حمایت از طرح یادشده پیوستند و هیچ نماینده جمهوریخواهی به آن رای منفی نداد؛ این رایگیری یکی از نخستین رایگیریها از زمان تشکیل کنگره جدید آمریکا است و پیش درآمدی از حمایت دولت آتی این کشور از رژیم صهیونیستی محسوب میشود.
پیشبینی میشود که مجلس سنا آمریکا به هدایت حزب جمهوریخواه در مرحله بعدی این لایحه را تصویب کند.
دیوان بینالمللی کیفری یک دادگاه دائمی مستقر در لاهه هلند است که در سال ۲۰۰۲ تاسیس شد و میتواند افراد را به دلیل ارتکاب جنایتهای جنگی، جنایتهای علیه بشریت، نسلکشی و جنایت تجاوز در کشورهای عضو یا اتباع آنها تحت تعقیب قرار دهد.
دیوان در اول آذر ۱۴۰۳ با صدور حکمی خواستار بازداشت نتانیاهو و گالانت شده و در مقابل مخالفت برخی از حامیان رژیم صهیونیستی ازجمله آمریکا، تاکید کرد تصمیمش برای پیگیری حکمهای قضایی علیه مقامهای صهیونیست در همه موارد با رویکردش مطابقت دارد و براساس ارزیابی دادستان مبنی بر وجود شواهد کافی برای صدور حکم است.
مجلس نمایندگان آمریکا تحت هدایت جمهوریخواهان در ماه ژوئن (خرداد) قانونی را تصویب کرد که به دنبال تحریم دیوان بینالمللی کیفری بود، اما این اقدام هرگز در سنا، که در آن زمان ازسوی اکثریت دموکرات کنترل میشد، اتخاذ نشد.
- بیشتر بخوانید:
- پایان بیکیفرمانی رژیم صهیونیستی
- اقدام کنگره آمریکا علیه دیوان بینالمللی کیفری برای حمایت از رژیم صهیونیستی
این طرح که ۶۰ روز پس از تصویب اجرایی میشود، هر فردی را که برای تحقیق، بازداشت یا محاکمه شهروندان آمریکایی یا مقامهای رژیم صهیونیستی یا یکی از کشورهای متحد آمریکا تلاش میکند، تحریم میکند.
طرح ۳۲ عضو ائتلاف نظامی غربی ناتو، رژیم صهیونیستی و ۱۸ کشور بزرگ غیر ناتو را، ازجمله ژاپن، تایوان، استرالیا، کره جنوبی، فیلیپین و مصر دربرمیگیرد.
طرح یادشده همچنین هرگونه وجوهی را که آمریکا برای دیوان بینالمللی کیفری تعیین کرده، لغو میکند و هرگونه کمک نقدی را در آینده برای دادگاه لاهه ممنوع میکند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.